Parohia Ioneşti II

 • Activități sociale în Parohia Ionești II

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Parohia Ionești II a derulat o activitate social-filantropică în cadrul proiectului „Liturghia faptelor bune”, care vizează sprijinirea a 8 familii și a 21 de copii.

  27 Ianuarie 2022
 • Moment patriotic de Ziua Eroilor la Parohia Ionești II

  Din binecuvântarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop Varsanufie, prin coordonarea Sectorului Învătâmânt și Activități cu Tineretul, la Parohia Ionești II a avut loc slujba de pomenire a eroilor.

  8 Iunie 2019
 • Consiliere medicală pentru vârstnici la Parohia Ionești II

  Joi, 9 martie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, la Parohia Ionești II, după săvârșirea Sfintei Liturghii, s-a desfășurat proiectul „Consiliere și comunicare pentru vârstnici”, în incinta Centrului Social „Sfântul Calinic de la Cernica”.

  10 Martie 2017
 • Activități educative în Protoieria Drăgășani

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, luni 6 martie 2017, la Parohia Ionești II din Protoieria Drăgășani, s-a desfășurat activitatea catehetică Teologia picturii bizantine în pictura „Bisericii Sfinții Voievozi” din Ionești.

  9 Martie 2017
 • Parohia Ioneşti II

  Cateheze în Eparhia Râmnicului, în a treia săptămâna a Postului Mare

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul, au fost susţinute cateheze în Eparhia Râmnicului în a treia Săptămână a Postului Mare.

  6 Aprilie 2016
 • Parohia Ionesti II

  Moment poetic la Parohia Ioneşti II

  Cu binecuvântarea ÎPS Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Invăţământ  şi Activitaţi cu Tineretul, la Parohia Ionesti II, a fost susţinut un moment poetic.

  Prin implicarea şi coordonarea părintelui Constantin Cătălin Diaconu, după terminarea Sfintei Liturghii, în faţa numeroşilor enoriaşi veniti la rugăciune, a fost susţinut un moment poetic dedicat poeziei religioase si patriotice de Ziua Internaţională a Poeziei.

  20 Martie 2016
 • Parohia Ioneşti II

  Sfânta Liturghie la Parohia Ionești II

  Cu binecuvântarea ÎPS Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, ca în fiecare an de 1 Martie, la Parohia Ioneşti II, preotul paroh Diaconu Constantin a săvârşit Sfânta Liturghie și însoţit de doi consilieri parohiali au oferit doamnelor și domnişoarelor prezente mărțișoare.

  2 Martie 2016