Parohia Ioneşti II

 • Enoriașii Parohiei Ionești II, pelerini în Arhiepiscopia Bucureștilor

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, un grup de 55 de enoriași, ai Parohiei Ionești II, împreună cu părintele paroh Constantin Diaconu, au vizitat mai multe lăcașurile de cult din Arhiepiscopia Bucureștilor.

  1 Martie 2024
 • Activități ale Centrului Social ,,Sfântul Antonie cel Mare” din cadrul Parohiei Ionești II

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în perioada 15-16 decembrie, la Centrul Social ,,Sfântul Antonie cel Mare” din cadrul Parohiei Ionești II, au fost desfășurate activități social-religioase, în contextul „Anului omagial al pastorației persoanelor vârstnice” și „Anului comemorativ al imnografilor și cântăreților bisericești”.

  18 Decembrie 2023
 • PROIECTUL CATEHETIC ,,LĂSAȚI COPIII SĂ VINĂ LA MINE” IMPLEMENTAT DE PAROHIA IONEȘTI II

  Cu binecuvantarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, marți, 11 decembrie 2023, în urma parteneriatului educațional încheiat între Parohia Ionești II și  Școala Gimnazială Ionesti, părintele paroh Diaconu Constantin a fost prezent în mijlocul elevilor clasei a VIII-a, unde a susținut cateheza intitulată ,,Nasterea Pruncului Iisus - bucuria mântuirii noastre”.

  12 Decembrie 2023
 • Activități catehetice, educative și sociale în cadrul Parohiei Ionești II

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în cadrul Parohiei Ionești II, prin grija părintelui paroh, Constantin Diaconu, s-au desfășurat la începutul lunii noiembrie, în baza proiectelor întreprinse, diferite activități catehetice, educative și sociale. 

  13 Noiembrie 2023
 • Parohia Ionești II a oferit sprijin bătrânilor de la Centrul de îngrijire „Sfântul Nicolae”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, în cadrul „Anului omagial al pastorației persoanelor vârstnice”, Parohia Ionești II din Protoieria Drăgășani, a vizitat persoanele vârstnice aflate în evidența Căminului de bătrâni Sfântul Nicolae din localitatea Ionești.

  17 August 2023
 • Proiect social implementat de Parohia Ionești II

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Parohia Ionești II, în cadrul proiectului parohial ,,Liturghia faptelor bune”, a susținut financiar și logistic, pe o perioadă de 6 luni, un proiect social pentru o familie numeroasă constând în introducerea instalației electrice.

  10 August 2023
 • Activități sociale în Parohia Ionești II

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Parohia Ionești II a derulat o activitate social-filantropică în cadrul proiectului „Liturghia faptelor bune”, care vizează sprijinirea a 8 familii și a 21 de copii.

  27 Ianuarie 2022
 • Moment patriotic de Ziua Eroilor la Parohia Ionești II

  Din binecuvântarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop Varsanufie, prin coordonarea Sectorului Învătâmânt și Activități cu Tineretul, la Parohia Ionești II a avut loc slujba de pomenire a eroilor.

  8 Iunie 2019
 • Consiliere medicală pentru vârstnici la Parohia Ionești II

  Joi, 9 martie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, la Parohia Ionești II, după săvârșirea Sfintei Liturghii, s-a desfășurat proiectul „Consiliere și comunicare pentru vârstnici”, în incinta Centrului Social „Sfântul Calinic de la Cernica”.

  10 Martie 2017
 • Activități educative în Protoieria Drăgășani

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, luni 6 martie 2017, la Parohia Ionești II din Protoieria Drăgășani, s-a desfășurat activitatea catehetică Teologia picturii bizantine în pictura „Bisericii Sfinții Voievozi” din Ionești.

  9 Martie 2017
 • Parohia Ioneşti II

  Cateheze în Eparhia Râmnicului, în a treia săptămâna a Postului Mare

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul, au fost susţinute cateheze în Eparhia Râmnicului în a treia Săptămână a Postului Mare.

  6 Aprilie 2016
 • Parohia Ionesti II

  Moment poetic la Parohia Ioneşti II

  Cu binecuvântarea ÎPS Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Invăţământ  şi Activitaţi cu Tineretul, la Parohia Ionesti II, a fost susţinut un moment poetic.

  Prin implicarea şi coordonarea părintelui Constantin Cătălin Diaconu, după terminarea Sfintei Liturghii, în faţa numeroşilor enoriaşi veniti la rugăciune, a fost susţinut un moment poetic dedicat poeziei religioase si patriotice de Ziua Internaţională a Poeziei.

  20 Martie 2016

Pagini