Eşti aici

Enoriașii Parohiei Ionești II, pelerini în Arhiepiscopia Bucureștilor

1 Martie / Social

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, un grup de 55 de enoriași, ai Parohiei Ionești II, împreună cu părintele paroh Constantin Diaconu, au vizitat mai multe lăcașurile de cult din Arhiepiscopia Bucureștilor.

În cadrul pelerinajului a fost vizitată Catedrala Patriarhală și mormintele celor 4 patriarhi ai Bisericii Ortodoxe Române, Catedrala Mântuirii Neamului și Mănăstirea Radu –Vodă cu mormântul patriarhului Justinian Marina, unde, credincioșii s-au închinat la moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou și Sfântului Nectarie Taumaturgul.
Următorul popas duhovnicesc a avut loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou ce adăpostește moaștele Sfântului Voievod Martir Constantin Brâncoveanu și mâna dreaptă a Sfântului Ierarh Nicolae, și la Biserica Zlătari unde se află moaștele Sfântului Ciprian al Cartaginei. Pelerinajul s-a încheiat cu vizitarea Mănăstirii Pasărea și a Mănăstirii Cernica, de unde credincioșii au plecat încărcați duhovnicește, închinându-se la moaștele Sfântul Ierarh Calinic, epoiscopul Râmnicului.

Alte articole despre: