Eşti aici

Învățământ

  • Parohia Boișoara recompensează performanța la învățătură

    Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în cadrul parteneriatului educațional dintre Școală și Biserică, duminică, 21 iulie, Parohia Boișoara, a premiat cu câte o bicicletă, performanța la învățătură, a celor mai merituoși doi elevi în anul școlar 2023-2024 ai Școlii Gimnaziale Boișoara.

    22 Iulie 2024
  • Activitățile recreative și de creație continuă în Vacanța de vară la Parohia Călimănești II

    Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, la Parohia Călimănești II continuă seria evenimentelor frumoase dedicate tinerilor din cadrul Centrului de creație „Maria-Alina Preoteasa”.

    17 Iulie 2024
  • Au început Taberele de Vară din Arhiepiscopia Râmnicului

    Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, în perioada 8 - 10 iulie, Arhiepiscopia Râmnicului, prin implicarea Sectorului Învățământ, Catehizare și Activități cu tineretul, a organizat la Mănăstirile Arnota, Bistrița și Horezu, Taberele de Vară „Creștin și în vacanță” pentru tinerii din Eparhie.

    11 Iulie 2024
  • Excursie pentru grupul catehetic al Parohiei Călimănești II

    Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Parohia Călimănești II, a organizat la sfârșit de an școlar, în parteneriat cu Primăria Orașului Călimănești și Școala Gimnazială „Șerban Vodă Cantacuzino”, o excursie gratuită pentru membrii Centrului de creație „Maria-Alina Preoteasa”.

    25 Iunie 2024
  • Iubirea jertfelnică a eroilor a fost cinstită cu recunoștință în Protoieria Călimănești

    Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, joi, 13 iunie, în cadrul Protoieriei Călimănești a avut loc o serie de manifestări religioase, culturale și artistice, prilejuite de Ziua Națională a Eroilor.

    14 Iunie 2024
  • Activități catehetice, culturale și artistice la Parohia Mihăești I de Praznicul Înălțării Domnului

    În urma parteneriatului încheiat între Parohia Mihăești I și Școala Gimnazială din satul Măgura, elevii împreună cu cadrele didactice au pregătit un amplu program artistic dedicat cinstirii Zilei eroilor.

    14 Iunie 2024
  • Omagiu adus eroilor neamului la Paraclisul Arhiepiscopal „Toți Sfinții” din Râmnicu-Vâlcea

    În cadrul parteneriatului dintre Școală și Biserică, joi, 13 iunie, de Praznicul Înălțării Domnului, elevii Școlii Gimnaziale „Take Ionescu” din Râmnicu-Vâlcea, au participat la activitățile catehetice organizate la Paraclisul Arhiepiscopal „Toți Sfinții”.

     

    14 Iunie 2024
  • Cinstirea eroilor neamului la Parohia Bodești II

    Joi, 13 iunie, la Praznicul Înălţării Domnului, Parohia Bodești II a comemorat eroii neamului care s-au jertfit pentru apărarea patriei și a credinței strămoșești.

    14 Iunie 2024
  • Ziua eroilor la Parohia Dăești I

    Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului,  joi, 13 iunie, la Parohia Dăești I din Protopiatul Călimănești a fost cinstiți eroii comunei Dăești din toate timpurile, care s-au jertfit pentru patrie.

    14 Iunie 2024
  • Festivitatea de premiere a elevilor participanți la Olimpiada Națională „Cultură și Spiritualitate Românească”

    Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, luni, 10 iunie, a avut loc festivitatea de premiere a 136 elevi de la unitățile de învățământ din cuprinsul județului Vâlcea, care au obținut premii și mențiuni la etapa județeană a Olimpiadei naționale de Religie Ortodoxă și a Olimpiadei interdisciplinare de limba și literatura română și religie „Cultură și Spiritualitate Românească”.

    11 Iunie 2024
  • Manifestări religioase și comemorative dedicate eroilor neamului românesc la Parohia Bârsești-Bercioiu

    De praznicul Înălţării Domnului, Parohia Bârsești-Bercioiu în parteneriat cu Școala Gimnazială Bârsești a organizat manifestări religioase și comemorative dedicate eroilor neamului românesc.
     

    14 Iunie 2024
  • Membrii Centrului catehetic de la Parohia Călimănești II au sărbătorit Înălțarea Domnului

    Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, membrii Centrului de creație Maria-Alina Preoteasa, din cadrul Parohiei Călimănești II, au participat la o serie de activități catehetice și de creație.

    14 Iunie 2024

Pagini