Eşti aici

Învățământ

 • Activități în Școala de Vară „Sfântul Evanghelist Luca”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, sub îndrumarea Sectorului de Învățământ și activități cu tinerii, în săptămâna 17 - 23 iulie 2017 au avut loc mai multe Ateliere de lucru ale Școlii de Vară „Sfântul Evanghelist Luca” de la Parohia Valea Bisericii, Orlești, din Protopopiatul Drăgășani.

  23 Iulie 2017
 • Școala de vară „În pridvorul brâncovenesc” la Parohiei Fedeleșoiu

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, la Parohia Fedeleșoiu din Protopopiatul Călimănești, se desfășoară Școala de vară „În pridvorul brâncovenesc”.

  18 Iulie 2017
 • Tineri din Arhiepiscopia Râmnicului au participat la Tabăra de creaţie „Science-Intelligence-Research”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu tineretul, șapte tineri din Arhiepiscopia Râmnicului au participat la Tabăra de creaţie „Science-Intelligence-Research”, la Mănăstirea Tismana, în perioada 3 – 6 iulie.

  14 Iulie 2017
 • Participanții la Tabăra „Cultură și civilizație românească” au fost premiați de Chiriarhul Râmnicului

  Vineri, 14 iulie, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Varsanufie  a fost prezent în mijlocul tinerilor români din Cernăuți care au participat la Tabăra „Cultură și civilizație românească”, organizată de Arhiepiscopia Râmnicului și Institutul Eudoxiu Hurmuzachi pentru românii de pretutindeni.

  14 Iulie 2017
 • Tineri români din Cernăuți participă la tabăra de cultură și civilizație românească organizată în Arhiepiscopia Râmnicului

  Ateliere de pictură, cursuri de muzică populară românească, ateliere de olărit, întâlniri cu reprezentanți ai administrației locale și mese rotunde pe diverse teme de interes, realizate cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, sunt câteva dintre activitățile la care au participat elevi, studenți și profesori români din Cernăuți, Ucraina.

  13 Iulie 2017
 • Ateliere de vacanță la Școala de Vară a Parohiei Valea Bisericii

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, sub îndrumarea Biroului de Învățământ și Activități cu tinerii, în Parohia Valea Bisericii-Orlești din Protoieria Drăgășani se derulează atelierele de vacanță, din programul Școlii de Vară „Sfântul Evanghelist Luca”, ediția iulie 2017.

  12 Iulie 2017
 • Şcoala de vară a Parohiei Brezoi I la cea de-a șasea ediție

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, luni, 7 iulie, s-a dat startul ediţiei a VI-a a Școlii de vară organizată la Parohia Brezoi I din Protopopiatul Călimăneşti. 

  12 Iulie 2017
 • Pelerinaj organizat de Centrul Catehetic pentru adulți Sfântul Ioan Botezătorul

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, încheierea  cursurilor catehetice pentru adulți, desfășurate în perioada octombrie 2016 - iulie 2017, s-a realizat în cadrul unui pelerinaj la mănăstirile din Oltenia de sub munte, Țara Făgărașului și ținutul Argeșului.

  7 Iulie 2017
 • Deschiderea Școlii de Vară „Sfântul Evanghelist Luca”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, sub îndrumarea Biroului de Învățământ și Activități cu tinerii, sâmbătă, 1 iulie a avut loc deschiderea oficială a celei de-a treia ediții a Școlii de Vară „Sfântul Evanghelist Luca”  la Parohia Valea Bisericii din Orlești.

  4 Iulie 2017
 • Școala Postliceală „Sfântul Efrem cel Nou”

  Începând cu anul școlar 2017-2018, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Seminarul Teologic „Sf. Nicolae” organizează și cursuri postliceale cu specializările asistent medical generalist și asistent medical balneofiziokinetoterapie şi recuperare.

  7 Iulie 2017
 • Activități ale Consiliului elevilor de la Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae”

  În perioada premergătoare vacanței de vară, Consiliul elevilor Seminarului Teologic a desfășurat mai multe proiecte cu caracter educativ social în parteneriat cu alte instituții de învățământ din județul Vâlcea.

  22 Iunie 2017
 • Școala de Vară „Sfântul Evanghelist Luca”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepicopul Râmnicului și sub coordonarea Sectorului de Învățământ și Activități cu tinerii din cadrul Arhiepiscopiei, în Protoieria Drăgășani va avea loc un amplu program catehetic pentru elevi.

  21 Iunie 2017

Pagini