Eşti aici

Social

 • Implicare socială în parohiile Greblești, Câinenii Mici și Câinenii Mari

  Sectorul social al Arhiepiscopiei Râmnicului a oferit pachete cu Borcănele cu gustare HIPP, iaurt cu fructe și batoane cu fructe muslii pentru copiii proveniți din familii defavorizate, din cadrul parohiilor Greblești, Câinenii Mici și Câinenii Mari.

  1 Februarie 2023
 • Teatru de păpuși la Centrul educațional „Sfinții Ierarhi Luca și Nectarie" al Parohiei Valea Cheii

  În cadrul Centrului educațional  „Sfinții Ierarhi Luca și Nectarie" al Parohiei Valea Cheii, sâmbătă, 28 ianuarie, au fost organizate o serie de activități educative și recreative la care au participat copiii din comunitate însoțiți de către părinți.

  30 Ianuarie 2023
 • 100 de copii au primit pachete cu hrană și dulciuri din partea Arhiepiscopiei Râmnicului

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Sectorul social a oferit pachete cu Borcănele cu gustare HIPP, iaurt cu fructe și batoane cu fructe muslii pentru copiii proveniți din familii defavorizate din județul Vâlcea. 

  19 Ianuarie 2023
 • Rugăciune și filantropie la căminul de bătrâni din Râmnicu-Vâlcea

  Capela Așezământului de îngrijire a persoanelor vârstnice din municipiul Râmnicu-Vâlcea și-a sărbătorit ocrotitorul, Sfântul Cuvios Antonie cel Mare.

  17 Ianuarie 2023
 • Sprijin pentru bătrânii din satele de munte Tisa și Gurguiata

  Parohia Valea Cheii în parteneriat cu Asociația Prietenii Naturii din Sibiu au organizat o activitate social-filantropica în satele de munte izolate, Tisa și Gurguiata, prin care au fost vizitate persoanele vârstnice, singure și nevoiașe, împărțindu-le pachete de alimente necesare traiului de zi cu zi.

  14 Ianuarie 2023
 • Preoții de la Capela „Sfânta Filofteia” din cadrul Spitalului Județean Vâlcea au oferit daruri copiilor internați la Secția Pediatrie

  Preoții de la Capela „Sfânta Filofteia” din cadrul Spitalului Județean Vâlcea au organizat o frumoasă activitate la Secția Pediatrie, dăruind tuturor copiilor internați un număr de 45 de pachete conținând dulciuri, fructe, o jucărie, o carte de rugăciuni pentru copii și o icoană cu Nașterea Domnului.

  21 Decembrie 2022
 • Beneficiarii Centrului de Primire în regim de urgență a copilului abuzat, neglijat, exploatat au primit daruri din partea Protoieria Călimănești

  Părintele protoiereu Nicolae Moga împreună cu doamna consilier social Viorica Adriana Iancu au oferit în săptămâna premergătoare Sărbătorii Crăciunului daruri tuturor beneficiarilor Centrului de Primire în regim de urgență a copilului abuzat, neglijat, exploatat din Râmnicu-Vâlcea.

  23 Decembrie 2022
 • 400 de pachete cu alimente, fructe și dulciuri au fost oferite de către Protoieria Râmnicu-Vâlcea beneficiarilor Centrului de îngrijire Băbeni și persoanelor nevoiașe

  Părintele protoiereu Nicolae Laurențiu Ceaușu împreună doamna consilier social Viorica Adriana Iancu au oferit daruri copiilor și adulților din cadrul serviciilor sociale rezidențiale și de zi subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și protecția Copilului Vâlcea, precum și mai multor familii cu mulți copii ori persoanelor vârstnice.

  23 Decembrie 2022
 • Protoieria Drăgășani a oferit daruri persoanelor asistate în centrele sociale de la Măciuca și Lungești

  Din încredințarea Înaltpresfințitului Părinte Varsanufie, Sectorul Social al Arhiepiscopiei Râmnicului împreună cu Protoieria Drăgașani au oferit daruri beneficiarilor Centrelor de îngrijire din localitățile Măciuca și Lungești.

  23 Decembrie 2022
 • 800 de copii au primit daruri din partea Centrului de Consiliere și Informare „Doamna Maria Brâncoveanu”

  Centrul de Consiliere și Informare Doamna Maria Brâncoveanu al Arhiepiscopiei Râmnicului, care oferă sprijin pentru femei însărcinate și familii în dificultate, a distribuit  luna aceasta 800 de pachete cu daruri pentru copii din familii aflate în situație de vulnerabilitate. Acțiunea social-filantropică a fost derulată în perioada 5 - 19 decembrie, de către Centrul de Consiliere și Informare Doamna Maria Brâncoveanu, în colaborare cu Școala Gimnazială „Take Ionescu”, iar beneficiarii, copii proveniți din medii defavorizate, au primit alimente, pachete cu cărți de povești, dulciuri, jucării, obiecte vestimentare și încălțăminte.

  22 Decembrie 2022
 • Liga Femeilor Creștin-Ordodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului a împărțit daruri în perioada premergătoare Nașterii Domnului

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, membrele asociaţiei, Liga Femeilor Creștin-Ordodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului, au desfăşurat activităţi de caritate pe toată perioada lunii decembrie, oferind sprijin, daruri și un gând bun, persoanelor vulnerabile aflate sub supraveghere în cadrul asociației.

  21 Decembrie 2022
 • Daruri și colinde pentru pentru persoane adulte cu dizabilități din Centrul de îngrijire și asistență Bistrița

  În data de 18 decembrie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Centrul de Consiliere și Informare „Doamna Maria Brâncoveanu” în colaborare cu Școala Gimnazială Nr. 5 din Municipiul Râmnicu-Vâlcea a derulat Proiectul „Daruri și colinde, pentru cei în nevoi!”, un proiect de voluntariat care urmărește oferirea de daruri și un cuvânt de mângâiere, celor aflați în Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități Bistrița.

  18 Decembrie 2022

Pagini