Eşti aici

Social

 • Întâlnirea lunară a Ligii Femeilor Creştin Ortodoxe din Vâlcea

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în data de 25 mai 2017,  la Biblioteca Judeţeană Antim Ivireanul Vâlcea a avut loc întâlnirea lunară a membrelor Ligii în care au fost prezentate acţiunile lunii mai şi programul de activitate pentru luna iunie.

  29 Mai 2017
 • Acţiuni sociale desfăşurate de Liga Femeilor Creştin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, sâmbătă 27 mai 2017, în cadrul proiectului „Iubirea de aproapele meu” a fost organizată acţiunea social- culturală „Pe urmele marilor ierarhi vâlceni ai Bisericii Ortodoxe Române – Patriarhul Justinian Marina şi Mitropolitul Bartolomeu Anania” la care au paticipat copiii de la Centrul de Plasament „Ana”, membrele Ligii Femeilor Creştin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului şi Zenovia Zamfir, reprezentanta Bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul” .

  29 Mai 2017
 • Activități social-educative ale Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, pe data de 23 mai  2017, în cadrul proiectului „Iubirea de aproapele meu” la Centrul de Plasament „Ana” într-o atmosferă de dragoste şi bucurie, membrele Ligii şi-au petrecut  după-amiaza alături de copii pentru a-i sărbători pe cei născuţi în lunile aprilie şi mai, dar şi pe cei care poartă numele Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena.

  23 Mai 2017
 • Activități sociale la Centrul de recuperare a tinerilor cu afecțiuni neuropsihiatrice Băbeni

  Luni, 22 mai, Parohia Ostroveni a oferit masa (mic dejun, prânz și cină) pentru cei 120 de beneficiari ai Centrului de recuperare a tinerilor cu afecțiuni neuropsihiatrice Băbeni

  23 Mai 2017
 • Activități sociale la Parohia Sfântul Apostol Andrei

  Sâmbătă, 20 mai, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Părintele Laurențiu Barbu, parohul Bisericii Sfântul Apostol Andrei din Municipiul Râmnicu-Vâlcea a vizitat, împreună cu un grup de enoriași, bolnavii din cadrul Centrului de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică Băbeni.

  22 Mai 2017
 • Activităţi sociale la Parohia „Toți Sfinții” din Râmnicu-Vâlcea

  Joi, 18 mai, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în Parohia Toți Sfinții din Râmnicu Vâlcea, au fost vizitate mai multe persoane vârstnice care locuiesc de ani de zile în singurătatea propriilor locuinţe.

  18 Mai 2017
 • Acţiuni sociale desfăşurate de Liga Femeilor Creştin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în data de 27 aprilie la Biblioteca Judeţeană Antim Ivireanul Vâlcea a avut loc întâlnirea lunară a membrelor Ligii în care au fost prezentate acţiunile lunii aprilie şi programul de activitate al lunii mai. 

  4 Mai 2017
 • Arhiepiscopia Râmnicului alături de persoanele din Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială Bistriţa

  Joi, 27 aprilie, a avut loc o acțiune social filantropică, organizată cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, prin care cei 111 beneficiari ai Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Socială Bistriţa din cadrul D.G.A.S.P.C. Vâlcea, au primit daruri constând în pachete cu alimente și produse de patiserie din partea Arhiepiscopiei Râmnicului. 

  2 Mai 2017
 • Activităţi sociale ale Asociaţiei Codrii Mamului Fumureni

  Asociaţia Codrii Mamului-Fumureni, membră a Federaţiei Filantropia a Patriarhiei Române, cu Înalta Binecuvântare a Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Preşedinte de Onoare, a desfăşurat în perioada sărbătorilor Sfintelor Paşti, acţiuni umanitare pentru ajutorarea a 30 de familii şi copiii din mediul rural.

  24 Aprilie 2017
 • Proiectul social ,,Dăruind, vei dobândi”

  Cu binecuvântarea Înaltpresfințitului Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Părintele Frunzescu Dragoș de la Parohia Bercioiu, Protopopiatul Călimănești, a oferit alimentele pentru masa de prânz distribuită  copiilor din cadrul Centrului de plasament nr. 2, din Râmnicu-Vâlcea.

  24 Aprilie 2017
 • Acţiuni sociale desfăşurate de Liga Femeilor Creştin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, miercuri 19 aprilie 2017, la Centrul „Ana” din municipiul Râmnicu-Vâlcea s-a desfăşurat acţiunea socială „Un zâmbet, o rază de lumină” în cadrul proiectului „Iubirea de aproapele meu”.

  20 Aprilie 2017
 • Arhiepiscopia Râmnicului a oferit daruri bolnavilor de la Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică Băbeni

  În Săptămâna Patimilor, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Sectorul Social al Arhiepiscopiei Râmnicului a desfășurat mai multe activități social-filantropice prin care s-au oferit ajutoare materiale mai multor familii care se confruntă cu sărăcia, bolnavi sau persoane aflate în centrele de îngrijire. 

  15 Aprilie 2017

Pagini