Eşti aici

Social

 • Atelier de țesut organizat de către Centrul de Consiliere și Informare „Doamna Maria Brâncoveanu”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Centrul de Consiliere și Informare „Doamna Maria Brâncoveanu” a organizat un Atelier de inițiere în arta țesutului, care a avut loc în Sala Iosif Episcopul a Așezământului Sfântul Ierarh Calinic

  2 Iunie 2023
 • Proiectul „De ziua ta, copile bun!”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Centrul de consiliere și informare „Doamna Maria Brâncoveanu” din cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului a derulat Proiectul „De ziua ta, copile bun!”, în cadrul căruia au fost oferite daruri beneficiarilor Centrului Maternal Troianu.

  1 Iunie 2023
 • Copiii ucrainieni au vizitat Centrul Eparhial și au primit daruri de 1 Iunie

  Un grup de copii ucraineni au vizitat Arhiepiscopia Ramnicului în cadrul proiectelor organizate cu prilejul zilei de 1 Iunie și au primit daruri din partea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului.

  1 Iunie 2023
 • În săptămâna premergătoare Duminicii Orbului, persoanele cu deficiențe de vedere din cadrul ANR – Vâlcea au vizitat Mănăstirea Sâmbăta de Sus

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, joi, 18 mai 2023, Sectorul Social al Arhiepiscopiei Râmnicului, cu sprijinul Protoieriei Călimănești, a organizat un pelerinaj gratuit cu caracter social şi misionar pentru 20 de persoane din cadrul Asociației pentru Nevăzători Vâlcea, la Mănăstirea Sâmbăta de Sus, județul Brașov.

  19 Mai 2023
 • Proiectul „Ai grijă de inima ta!”, sprijin pentru cei aflați în suferință

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Centrul de Consiliere și Informare „Doamna Maria Brâncoveanu” al Arhiepiscopiei Râmnicului a derulat proiectul social-filantropic „Ai grijă de inima ta!”. Activitatea s-a desfășurat la Secția Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, unde pacienților le-au fost oferite icoane și daruri, precum și cuvânt duhovnicesc. În derularea acțiunii au contribuit și preoții slujitori ai Capelei „Sfânta Muceniță Filofteia”, aflată în incinta spitalului.

  4 Mai 2023
 • Parohia Trăistari a construit o rampă de acces și a consolidat casa unui bătrân aflat în scaun rulant

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Parohia Trăistari din Protoieria Râmnicu-Vâlcea a adus bucurie unui bătrân aflat în scaun rulant.

  23 Aprilie 2023
 • Activități social-filantropice la Parohia Pietrari

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Parohia Pietrari a finalizat renovarea casei unei familii aflată în dificultate din comunitate.

  23 Aprilie 2023
 • Protoieria Horezu a oferit sprijin beneficiarilor centrelor de îngrijire și asistență Bistrița, Zătreni, Slătioara și Cueni

  Protoieria Horezu a oferit în data de 13 aprilie pachete cu alimente și îmbrăcăminte beneficiarilor Centrului de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități Bistrița, cât și celor din Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități Zătreni, Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități Slătioara și din Centrul de îngrijire bătrâni Cueni. 

  14 Aprilie 2023
 • Protoieria Călimănești alături de cei în nevoi

  Cu binecuvântarea Înaltpresfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, părintele protoiereu Nicolae Moga împreună cu doamna consilier social Viorica Adriana Iancu, au oferit cu multă dragoste, în săptămâna premergătoare Sărbătorii Învierii Domnului, daruri tuturor beneficiarilor Centrului de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică Băbeni 1, Centrului de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică Băbeni 2, Serviciului Căsuța de tip familial “Nicoleta “ Băbeni, dar și Complexului familial pentru copilul cu dizabilități Goranu.

  14 Aprilie 2023
 • Ajutoare în prag de Paște la Parohia Călimănești II

  Trei familii cu o situaţie financiară fragilă au primit ajutor material ce a constat în oferirea de articole de îmbrăcăminte, dulciuri, produse alimentare și electrocasnice din partea Parohiei Călimănești II.

  13 Aprilie 2023
 • Bucuria Învierii Domnului prin săvârșirea de fapte bune în Protoieria Drăgășani

  Cu binecuvântarea Înaltpresfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, prin sectorul Social al Arhiepiscopiei Râmnicului, Protoieria Drăgașani a desfășurat în Săptămâna Mare un amplu program social-filantropic.

  13 Aprilie 2023
 • Sprijin oferit persoanelor aflate în nevoi de către Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, în perioada Postului Mare, Liga Femeilor Creştin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului a desfășurat activități social-filantropice care au avut drept scop ajutorarea celor aflați în nevoi. 

  13 Aprilie 2023

Pagini