Eşti aici

Social

 • Întâlnire catehetică la Parohia Târg Horezu

  Vineri, 12 aprilie, la Centrul de zi „Dreptul Simeon” din cadrul Parohiei Târg Horezu, a avut loc o activitate catehetică, cu scopul de conștientizare a importanței Tainei Sfântului Maslu în viața credincioșilor, precum și necesitatea săvârșirii ei de către preoți.

   

  12 Aprilie 2024
 • Activități ludice în cadrul parteneriatului dintre Școală și Biserică la Măldărești

  Sâmbătă, 6 aprilie 2024, elevii Școlii Gimnaziale Măldărești au participat la un spectacol de circ, oferit de reprezentanții Circului Espinol.

  8 Aprilie 2024
 • Proiectul social „Hristos – Cuvântul care vindecă”

  În perioada Postului Mare, preoți și credincioși, din cardul cercului pastoral Bărbătești al Protoieriei Horezu, au implementat la nivel parohial proiectul social „Hristos – Cuvântul care vindecă”.

  8 Aprilie 2024
 • Activitate pastoral-duhovnicească în cadrul Cercului Pastoral Orlești

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului și în contextul Anului omagial, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor, preoții din cadrul Cercului Pastoral Orlești, al Protoieriei Drăgășani, au desfășurat activități duhovnicești adresate beneficiarilor Centrului de bătrâni din localitatea Scundu.

  4 Aprilie 2024
 • Marșul pentru viață

  Sâmbătă, 30 martie 2024, la Râmnicu-Vâlcea a avut loc Marșul pentru viață cu tema „Construim împreună pentru viață”.

  30 Martie 2024
 • Noi activități cu tinerii din Arhiepiscopia Râmnicului, în cadrul proiectelor social-educaționale „Luna pentru viață”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Sectorul Social Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului a continuat seria întâlnirii cu tinerii de liceu, în scopul promovării valorilor pro-viață.

  28 Martie 2024
 • Proiectul „Cinstirea mamei creștine" implementat de Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, luni, 25 martie, de praznicul Bunei Vestire, membrele Ligii Femeilor Creștin-Ortodoxe au organizat și desfășurat proiectul „Cinstirea mamei creștine".

  27 Martie 2024
 • Rugăciune și mângâiere pentru bolnavii Spitalului Județean Vâlcea

  În contextul „Anului omagial al pastorației și îngrijirii bolnavilor, în prima săptămână din Postul Sfintelor Paști, preoții slujitori de la biserica cu hramul „Sfânta Filofteia" din incinta Spitalului Judeţean Vâlcea au săvârșit Taina Sfântului Maslu pentru pacienții aflaţi în suferinţă, dar și pentru cei care au trecut pragul bisericii, în vederea dobândirii sănătății trupești şi sufletești.

  26 Martie 2024
 • Proiectul „Dăruiește bucurie în comunitate”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Sectorul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului, a organizat o acțiune de întrajutorare a mai multor familii aflate în dificultate din localitatea Colonie Nuci, județul Vâlcea.

  22 Martie 2024
 • Împreună rugăciune și milostenie la Parohia Pietrari-Schit

  Membrii Centrului catehetic „Sfântul Vasile cel Mare” al Parohiei Pietrari-Schit, din cadrul Protoieriei Horezu, s-au întâlnit în prima săptămână a Postului Mare pentru o activitate catehetică.

  18 Martie 2024
 • Întâlnire catehetică la Parohia Târg - Horezu

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, membrii centrului de zi „Dreptul Simeon" din cadrul Parohiei Târg – Horezu, s-au reunit înaintea Duminicii Izgonirii lui Adam din Rai, pentru o dezbatere cu folos duhovnicesc.

  18 Martie 2024
 • Luna pentru viață 2024 în Arhiepiscopia Râmnicului: Elevi ai Colegiului Național „Alexandru Lahovari” au participat la dezbaterile despre adopție, proiect al Centrului de Consiliere și Informare „Doamna Maria Brâncoveanu”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Centrul de Consiliere și Informare „Doamna Maria Brâncoveanu” din cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului a organizat vineri, 15 martie, la Colegiul Național „Alexandru Lahovari” din Râmnicu-Vâlcea, proiecția filmului Lifemark, urmată de dezbateri privitoare la criza de sarcină și adopție.

  15 Martie 2024

Pagini