Eşti aici

Social

 • Activități sociale desfășurate de Liga Femeilor Creștin Ortodoxe Vâlcea

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în cadrul manifestărilor desfășurate sub genericul „Iubirea de aproapele meu”, joi, 14 septembrie 2017, reprezentanţii proiectului s-au deplasat la Centrul de Asistenţă Medico-Socială din Lădeşti.

  Acţiunea a fostorganizată în parteneriat de Liga Femeilor Creştin-Ortodoxe Vâlcea, Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” Vâlcea, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea.

  16 Septembrie 2017
 • Activități sociale desfășurate de Liga Femeilor Creștin Ortodoxe Vâlcea

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în semn de cinstire pentru Maica Domnului,  ocrotitoarea Ligii Femeilor Creştin Ortodoxe Vâlcea,  în data de 8 septembrie la praznicul „Naşterii Maicii Domnului”,  membrele voluntare  au oferit o masă caldă pentru  60 de persoane aflate în dificultate care se regăsesc în evidenţele asociaţiei.Acţiunea s-a desfăşurat la sediul Ligii din cadrul Parohiei Sfântul Dumitru.

  11 Septembrie 2017
 • Activități sociale la Centrul de recuperare a tinerilor cu afecțiuni neuropsihiatrice Băbeni

  Joi, 7 septembrie 2017, persoanele internate în Centrului de recuperare a tinerilor cu afecțiuni neuropsihiatrice Băbeni au primit daruri constând în obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte din partea Parohiei Înălțarea Domnului Ostroveni. 

  7 Septembrie 2017
 • Copiii din Centrul de plasament „Ana” în tabără la Mănăstirea Turnu

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în perioada 31 august - 3 septembrie 2017, Liga Femeilor Creştin Ortodoxe a organizat în parteneriat cu Arhiepiscopia Râmnicului, Asociaţia pentru copii şi bătrâni „Sfântul  Hristofor” şi DGASPC Vâlcea, o tabără duhovnicească la Mănăstirea Turnu pentru un grup de 10 copii din cadrul Centrului de plasament „Ana” din Râmnicu-Vâlcea.

  5 Septembrie 2017
 • Activități sociale la începutul Anului bisericesc în Parohia Ostroveni

  La începutul anului bisericesc, Parohia Ostroveni din Protoieria Râmnicu-Vâlcea desfășoară mai multe activități sociale la biserica parohială și în centrele de ocrotire socială.

  2 Septembrie 2017
 • Activități sociale la Centrul de recuperare a tinerilor cu afecțiuni neuropsihiatrice Băbeni

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, joi, 31 august, beneficiarii Centrului de recuperare a tinerilor cu afecțiuni neuropsihiatrice Băbeni I și II, au fost vizitați de un grup de preoți din Protoieria Râmnicu-Vâlcea și membri ai Grupului catehetic Sfântul Ioan Botezătorul, coordonat de către Părintele Nicolae Preoteasa.

  3 Septembrie 2017
 • Activități sociale desfășurate de Liga Femeilor Creștin Ortodoxe Vâlcea

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, luni, 28 august 2017, în cadrul proiectului „Iubirea de aproapele meu”, membrele Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe Vălcea au vizitat Centrul Maternal Troianu. În cadrul întâlnirii, sub genericul „Un gând, o rugăciune, o rază de lumină”, au purtat o serie de dialoguri cu tinerele mămici despre creșterea și educarea copiilor. La final, doamna doctor Daniela Paraschiv a mulţumit delegaţiei pentru vizită şi purtarea de grijă a beneficiarelor Centrului Maternal.

  30 August 2017
 • Acţiuni sociale desfăşurate de Liga Femeilor Creştin-Ortodoxe din Vâlcea

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, în perioada 17-21 iulie 2017, la Bisoca, judeţul Buzău s- a desfăşurat  „Tabăra de la Bisoca şi prichindeii învingători”, organizată de Asociaţia pentru copii şi bătrâni „Sfântul Hristofor” în colaborare cu Fundaţia „Sfântul Sava” Buzău, Liga Femeilor Creştin Ortodoxe Vâlcea şi Centrul CPRUCA Bucureşti. Programul taberei a cuprins: vizitarea mănăstirilor Poiana Mărului și Găvanu, drumeţii la Muntele de Sare şi lacul din apropiere, jocuri educative şi interactive, foc de tabară.

  1 August 2017
 • Parohia „Toți Sfinții” a acordat daruri pentru bătrânii instituționalizați

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, marți, 25 iulie 2017, Parohia „Toți Sfinții” a organizat o nouă acțiune social-filantropică, acordând ajutoare la Spitalul de Psihiatrie Drăgoești.

  25 Iulie 2017
 • Acţiuni sociale desfăşurate de Liga Femeilor Creştin-Ortodoxe din Vâlcea

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, miercuri, 19 iulie, la Centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihică Măciuca, reprezentanţii proiectului „Iubirea de aproapele meu” au donat bunuri constând în lenjerii de pat și îmbrăcăminte. Acțiunea s-a desfăşurat sub genericul „Un dar, o rază de speranță''. Manifestarea a fost organizată de Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” Vâlcea în colaborare cu Liga Femeilor Creştin Ortodoxe Vâlcea și Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea.

  20 Iulie 2017
 • Activități sociale desfășurate de Liga Femeilor Creștin Ortodoxe Vâlcea

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, joi ,13 iulie 2017, în cadrul parteneriatelor desfășurate cu Liga Femeilor Creștin Ortodoxe,  Clubul de Presă Valea-Jiului, a donat Serviciul de Urgenţă  a Spitalului din Râmnicu-Vălcea, materiale sanitare și de igienă. „A fost darul nostru pentru partenerii din proiectul Iubirea de aproapele meu care au fost în Valea-Jiului la începutul luni iulie”, a precizat doamna Angella Dumitraşcu, jurnalist.

  17 Iulie 2017
 • Persoanele de la Spitalul de psihiatrie Drăgoești au primit daruri din partea Arhiepiscopiei Râmnicului

  Vineri, 14 iulie 2017, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, a fost organizată o nouă activitate social-filantropică la Spitalul de psihiatrie Drăgoești. 

  15 Iulie 2017

Pagini