Eşti aici

Social

 • Activități social- culturale desfășurate de Liga Femeilor Creștin Ortodoxe Vâlcea

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, joi, 23 februarie 2017, la Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea a avut loc ședința lunară a Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe. 

  25 Februarie 2017
 • Activități filantropice la Spitalul de Psihiatrie Drăgoești

  Vineri, 24 februarie, persoanele internate la Spitalul de Psihiatrie Drăgoești și personalul medical de la aceeași instituție au primit daruri din partea Arhiepiscopiei Râmnicului.

  25 Februarie 2017
 • Sprijin pentru o familie de rromi din Goranu

  O familie de rromi aflată în evidența Sectorului Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului a primit, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie,  o mașină cu lemne pentru încălzirea locuinței, alimente și îmbrăcăminte. 

  24 Februarie 2017
 • Activități sociale desfășurate de Liga Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în ziua de 14 februarie 2017, la Centrul de Îngrijire și Asistență Socială din localitatea Milcoiu s-a desfăşurat manifestarea  Iubirea de semeni, primăvară în suflete.

  15 Februarie 2017
 • Activități filantropice în comunitatea Colonie Nuci

  Marţi, 14 februarie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, au fost vizitate mai multe familii de etnie rromă din Parohia Colonie Nuci, cărora li s-au oferit pachete cu alimente, jucării, obiecte de îmbrăcăminte și dulciuri. Prezentă la întâlnire, doamna asistent social Viorica Adriana Iancu, reprezentanta Sectorului Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului, a remarcat implicarea și contribuția Preotului Paroh Constantin Gabriel Dragomir în sprijinirea semenilor aflați în situații sociale grele, între care se numără copii, persoa

  15 Februarie 2017
 • Activități filantropice la Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihică Măciuca

  În ziua praznicului Întâmpinării Domnului, persoanele asistate în cadrul Centrului de recuperare și reabilitare neuropsihică Măciuca au primit daruri din partea Arhiepiscopiei Râmnicului.

  3 Februarie 2017
 • De un sfert de secol, Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe întinde mâini de ajutor semenilor

  Marţi, 31 ianuarie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în Sala Iosif Episcopul a Centrului cultural Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica din Râmnicu-Vâlcea, într-o atmosferă familială, s-a desfăşurat întâlnirea lunară a Ligii Femeilor Creştin-Ortodoxe pentru prezentarea raportului de activitate al mandatului 2015-2016.

  1 Februarie 2017
 • Activități social culturale desfășurate de Liga Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, luni 30 ianuarie 2017, Liga Femeilor Creştin Ortodoxe Vâlcea a organizat acţiunea intitulată „Picături de iubire şi lumină”, în cadrul proiectului „Iubirea de aproapele meu”, la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială de la Bistriţa din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea.

  31 Ianuarie 2017
 • Activități social-filantropice în centrele pentru recuperarea copilului cu dizabilități

  Tinerii aflați în Complexul Familial pentru Recuperarea Copilului cu Dizabilități  din Râmnicu-Vâlcea au primit vineri, 20 ianuarie, vizita unei delegații a Sectorului Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului și a Protoieriei Râmnicu-Vâlcea.

  20 Ianuarie 2017
 • Activități sociale desfășurate de Liga Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, marţi 17 ianuarie 2017, membrele Ligii Femeilor Creştin Ortodoxe Vâlcea au desfăşurat o frumoasă acţiune intitulată „De ziua voastră nu sunteţi singuri”, în cadrul proiectului „Iubirea de aproapele meu” la Centrul de Plasament Ana din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea.

  19 Ianuarie 2017
 • Lemne de foc pentru familii sărace

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în cadrul Protoieriei Drăgășani se desfășoară în perioada de iarnă o serie de activități cu caracter social pentru sprijinirea persoanelor aflate în situații de risc.

  17 Ianuarie 2017
 • Activități social-educative ale Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în data de 10 ianuarie 2017 au început activitățile social – culturale în cadrul proiectului „Iubirea de aproapele meu” la Centrul de Plasament nr. 3 Nord. 

  11 Ianuarie 2017

Pagini