Eşti aici

Social

 • Rechizite școlare oferite de Arhiepiscopia Râmnicului, la început de an școlar

  Pentru a preîntâmpina abandonul școlar, Arhiepiscopia Râmnicului a oferit un sprijin real și consistent copiilor care provin din familii cu posibilități materiale reduse. 

  19 Septembrie 2023
 • Rechizite școlare oferite de Parohia Gușoieni la început de an școlar

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Parohia Gușoieni, din Protoieria Drăgășani, a dăruit tuturor copiilor din comunitate, rechizite școlare.

  11 Septembrie 2023
 • Activități educațional-filantropice la Paraclisul Arhiepiscopal „Toți Sfinții”

  Paraclisul Arhiepiscopal „Toți Sfinții” din municipiul Râmnicu-Vâlcea a reluat la începutul noului an școlar proiectele filantropice și educaționale.

  13 Septembrie 2023
 • Acțiuni social-filantropice la Parohia Ostroveni

  Parohia Ostroveni din municipiul Râmnicu-Vâlcea a desfășurat, la începutul lunii septembrie, o serie de acțiuni social-filantropice.  

  11 Septembrie 2023
 • Proiectul social: „Ghiozdanul tău e darul meu!"

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, la început de an școlar, membrele Ligii Femeilor Creștin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului, au desfășurat proiectul „Ghiozdanul tău e darul meu!", care se adresează familiilor cu mulți copii aflate în dificultate din punct de vedere financiar.

  9 Septembrie 2023
 • Pelerinaj pentru copiii din Parohia Dângești

  Parohia Dângești din cadrul Protopopiatului Călimănești a organizat un nou pelerinaj la care au participat mai mulți copii din comunitate.

  6 Septembrie 2023
 • Parohia Dianu din Protoieria Horezu a oferit ghiozdane tuturor elevilor din comunitate

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Parohia Dianu, din Protoieria Horezu, a dăruit  tuturor copiilor din satul Dianu, care frecventează cursurile, ghiozdane echipate cu toate rechizitele necesare. Au fost un număr de 65 de copii  proveniți din medii sociale defavorizate, care s-au bucurat de darurile Bisericii.

  6 Septembrie 2023
 • „Cântecele Oltului” la Parohia Călimănești II

  Curtea Bisericii „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, a Parohiei Călimănești II, a devenit neîncăpătoare pentru zecile de credincioși care au participat cu nespusă bucurie la un spectacol de cântece și joc popular, dedicat aniversării a 51 de ani a Festivalului „Cântecele Oltului” de la Călimănești.

  21 August 2023
 • Tabăra de Vara la Parohia Târg Horezu

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului,  în perioada 31 iulie - 4 august 2023, în Parohia Târg Horezu a avut loc Tabăra de Vară destinată tinerilor Centrului catehetic al parohiei.

  21 August 2023
 • Pelerinaj de o zi inițiat de Parohia Horezu I

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în cadrul Școlii de Vară, organizată de Parohia Horezu I, a avut loc sâmbătă, 18 august 2023, un pelerinaj la Mănăstirea Hurezi, cea mai de seamă ctitorie a Sfântului Voievod Martir Constantin Brâncoveanu.

  21 August 2023
 • Sprijin pentru persoanele de etnie rromă din Câineni, județul Vâlcea

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Sectorul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului, în colaborare cu Parohia Trăistari, au organizat o acțiune de întrajutorare a mai multor familii aflate în dificultate din localitățile Câinenii Mari și Câinenii Mici, județul Vâlcea.

  18 August 2023
 • Parohia Ionești II a oferit sprijin bătrânilor de la Centrul de îngrijire „Sfântul Nicolae”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, în cadrul „Anului omagial al pastorației persoanelor vârstnice”, Parohia Ionești II din Protoieria Drăgășani, a vizitat persoanele vârstnice aflate în evidența Căminului de bătrâni Sfântul Nicolae din localitatea Ionești.

  17 August 2023

Pagini