Eşti aici

Social

  • Excursie pe Valea Lotrului pentru copii oferită de Parohiile din Cercul pastoral-misionar Râmnicu-Vâlcea - Nord

    Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Protoieria Râmnicu-Vâlcea, prin Biroul de Asistenţă Socială, continuă derularea proiectului „Prietenie pe roţi”, care îşi propune realizarea de activităţi sociale de tip recreativ, respectiv organizarea unor excursii în perioada vacanței de vară pentru copiii ce provin din familii aflate în dificultate, alături de membrii Centrelor catehetice parohiale.

    23 Iulie 2024
  • Acţiune social-filantropică pe perioada caniculei, la Parohia Mihăeşti I

    Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului şi sub îndrumarea Biroului de Asistenţă Socială al Protoieriei Râmnicu-Vâlcea, Parohia Mihăeşti I, a venit în sprijinul persoanelor aflate în dificultate din cauza temperaturilor ridicate ce s-au înregistrat în ultimele zile.

    16 Iulie 2024
  • Excursie pentru copiii din parohiile ce formează Cercurile pastoral-misionare Mihăeşti şi Băile Govora

    Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în cadrul Protoieriei Râmnicu-Vâlcea, prin Biroul de Asistenţă Socială, a început derularea proiectului „Prietenie pe roţi”, care îşi propune realizarea de activităţi sociale de tip recreativ, respectiv organizarea unor excursii în perioada de vară pentru copiii ce provin din familii aflate în dificultate, alături de membrii centrelor catehetice parohiale.

    16 Iulie 2024
  • Asociația Liga Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului oferă sprijin copiilor din Călinești pentru prevenirea abandonului școlar

    Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Liga Femeilor Creștin Ortodoxe derulează de mai mulți ani proiectul „Maria și cei 9 copii", în cadrul căruia sprijină familia cu cele necesare traiului de zi cu zi, dar și pentru îmbunătățirea condițiilor de viață.

    4 Iulie 2024
  • Sprijin oferit bătrânilor pe perioada caniculei, la Parohia Ionești II

    Întrucât canicula a creat un disconfort accentuat, în special bătrânilor, Parohia Ionești II din Protoieria Drăgășani a oferit produse alimentare și apă mai multor familii din comunitate, prin Serviciul de îngrijire a vârstnicilor la domiciliu ,,Sfântul Antonie cel Mare”. 

    2 Iulie 2024
  • Ziua Iei sărbătorită de Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului

    Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, luni, 24 iunie, în zi de mare praznic, membrele Ligii Femeilor Creștin-Ortodoxe s-au întâlnit în cadrul Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Râmnicului, pentru a marca Ziua Universală a Iei.

    25 Iunie 2024
  • Acţiune socială de praznicul Înălţării Domnului la Parohia Frânceşti I

    Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în ziua praznicului Înălţării Domnului, joi 13 iunie,  la Parohia Frânceşti I din Protoieria Râmnicu-Vâlcea a avut loc un eveniment solemn de cinstire a eroilor neamului românesc căzuți pe câmpurile de luptă pentru apărarea patriei și a credinței strămoșești.

    14 Iunie 2024
  • Ajutor din partea Bisericii „Sfântul Gheorghe” din Râmnicu-Vâlcea oferit unei familii greu încercate

    Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Parohia „Sfântul Gheorghe” din Râmnicu-Vâlcea, a oferit sprijin financiar unei familii cu posibilități materiale reduse.

    3 Iunie 2024
  • Sprijin și bucurie pentru persoanele de etnie rromă din localitatea Câineni

    Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Sectorul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului, a organizat o acțiune de întrajutorare a mai multor familii aflate în dificultate din localitatea Câineni, județul Vâlcea.

    3 Iunie 2024
  • Proiectul „Ziua copiilor" la Parohia Dăești I

    Cu binecuvantarea, Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, luni, 3 iunie, Parohia Dăești I din Protopopiatul Călimănești a desfășurat Proiectul „Ziua copiilor".

    2 Iunie 2024
  • Proiectul „Daruri de la cei mici pentru cei mari” la Parohia Mamu

    Cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, sâmbătă, 1 iunie, tinerii din Parohia Mamu, Protoieria Drăgășani, au luat parte la activitățile catehetice și sociale desfășurate în cadrul Proiectului „Daruri de la cei mici pentru cei mari”.

    1 Iunie 2024
  • Proiectul „Copilăria, început al desăvârșirii omului" la Parohia Valea Bisericii-Orlești

    Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Parohia Valea Bisericii-Orlești, din cadrul Protoieriei Drăgășani a desfășurat în zilele de 1 și 2 iunie proiectul „Copilăria, început al desăvârșirii omului".

    2 Iunie 2024

Pagini