Eşti aici

Administrativ

 • Ziua Națională a României sărbătorită în fața Statuii Independenței din Râmnicu-Vâlcea

  Vineri,1 decembrie 2023, la împlinirea a 105 de ani de la Marea Unire din 1 Decembrie 1918, Ziua Națională a României a fost sărbătorită în fața Statuii Independenței din Râmnicu-Vâlcea.

   

  1 Decembrie 2023
 • Cercul Pastoral de toamnă Călimănești

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, joi, 23 noiembrie 2023, la Biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din satul Rădăcinești, comuna Berislăvești, Protopopiatul Călimăneşti, a avut loc întâlnirea de toamnă a preoților din cadrul „Cercului pastoral - Călimănești”.

  27 Noiembrie 2023
 • Cercul pastoral-misionar Loviștea

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, luni, 13 noiembrie, la Parohia Mlăceni, a avut loc întâlnirea preoților din cadrul Cercului pastoral-misionar Loviștea

  14 Noiembrie 2023
 • Întâlnirea de toamnă a preoților din cadrul Cercului pastoral-misionar Budești

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, marți, 14 noiembrie 2023, a avut loc întâlnirea de toamnă a preoților Cercului pastoral-misionar Budești,  din cadrul Protopopiatului Călimănești.

  14 Noiembrie 2023
 • Cercul pastoral Valea Lotrului

  Luni, 13 noiembrie 2023, Parohia Brezoi I din cadrul Protopopiatul Călimăneşti, a fost gazda celei de a doua întâlniri din acest an a membrilor Cercului pastoral „Valea Lotrului”.

  13 Noiembrie 2023
 • Cercul pastoral-misionar Nord s-a întrunit la Paraclisul Arhiepiscopal „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în ziua de marți, 7 noiembrie 2023, a avut loc întâlnirea preoților Cercului pastoral-misionar Nord din cadrul Protopopiatului Râmnicu-Vâlcea, la biserica cu hramul „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, din cartierul Nord, al municipiului Râmnicu-Vâlcea.

  7 Noiembrie 2023
 • Cerc pastoral la Parohia Capu Dealului - Drăgășani

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în ziua de 9 noiembrie 2023, la Parohia Capu Dealului, din Protopopiatul Drăgășani, a avut loc întâlnirea preoților din cadrul Cercului Pastoral Drăgășani.

  9 Noiembrie 2023
 • „Psalții aduc o frumoasă mărturie despre experiența harului divin în viața Bisericii rugătoare”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie la Conferința misionară a cântăreților bisericești

  La Așezământul „Sfântul Ierarh Antim Ivireanul” din cadrul Centrului Eparhial s-a desfășurat marți, 7 noiembrie, Conferința misionară a cântăreților bisericești, prezidată de Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului.

  7 Noiembrie 2023
 • Cercul pastoral-misionar Ocnele Mari s-a întrunit la Parohia Trăistari

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în ziua de marți, 31 octombrie 2023, a avut loc întâlnirea preoților Cercului Pastoral Ocnele Mari din cadrul Protopopiatului Râmnicu-Vâlcea, la biserica cu hramul „Intrarea în biserică a Maicii Domnului”, din Parohia Trăistari.

  3 Noiembrie 2023
 • Cerc Pastoral la Parohia Palanga - Amărăști

      Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în ziua de 24 august 2023 a avut loc întâlnirea preoților din cadrul Cercului Pastoral Crețeni la Parohia Palanga, comuna Amărăști.

  25 August 2023
 • Cerc pastoral la Parohia Prundeni I - Drăgășani

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în ziua de 31 august 2023, la Parohia Prundeni I, din Protopopiatul Drăgășani, a avut loc întâlnirea preoților din cadrul Cercului Pastoral Drăgășani.

  1 Septembrie 2023
 • Festivitatea de absolvire a cursurilor clericale pentru Definitivat și Gradul al II-lea, Promoția 2023 Festivitatea de absolvire a cursurilor clericale pentru Definitivat și Gradul al II-lea, Promoția 2023

  În prezența Înaltpreasfințitului Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, a Înaltpreasfințitului Dr. Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, și a Preasfințitului Dr. Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei, în ziua de joi, 31 august 2023, a avut loc Festivitatea de absolvire a cursurilor clericale pentru Definitivat și Gradul al II-lea, Promoția 2023. Evenimentul a avut loc la Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Grigorie Teologul” din Craiova, în prezența părinților consilieri și protoierei, dar și a personalului didactic și de conducere al Seminarului Teologic și de la Facultatea de Teologie.

  1 Septembrie 2023

Pagini