Eşti aici

Administrativ

  • Slujire și filantropie în Arhiepiscopia Râmnicului. 1.884.881 lei au fost cheltuiți în scop social și educațional în anul 2023

    Cu binecuvântarea și sub președinția Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, marți, 9 ianuarie 2024, a avut loc şedinţa anuală a Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Râmnicului.

    Lucrările au fost precedate de săvârșirea slujbei de Te Deum în Catedrala Arhiepiscopală „Sfântul Ierarh Nicolae” de către Chiriarhul Râmnicului, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

    9 Ianuarie 2024
  • Ziua Națională a României sărbătorită în fața Statuii Independenței din Râmnicu-Vâlcea

    Vineri,1 decembrie 2023, la împlinirea a 105 de ani de la Marea Unire din 1 Decembrie 1918, Ziua Națională a României a fost sărbătorită în fața Statuii Independenței din Râmnicu-Vâlcea.

     

    1 Decembrie 2023
  • Cercul Pastoral de toamnă Călimănești

    Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, joi, 23 noiembrie 2023, la Biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din satul Rădăcinești, comuna Berislăvești, Protopopiatul Călimăneşti, a avut loc întâlnirea de toamnă a preoților din cadrul „Cercului pastoral - Călimănești”.

    27 Noiembrie 2023
  • Cercul pastoral-misionar Loviștea

    Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, luni, 13 noiembrie, la Parohia Mlăceni, a avut loc întâlnirea preoților din cadrul Cercului pastoral-misionar Loviștea

    14 Noiembrie 2023
  • Întâlnirea de toamnă a preoților din cadrul Cercului pastoral-misionar Budești

    Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, marți, 14 noiembrie 2023, a avut loc întâlnirea de toamnă a preoților Cercului pastoral-misionar Budești,  din cadrul Protopopiatului Călimănești.

    14 Noiembrie 2023
  • Cercul pastoral Valea Lotrului

    Luni, 13 noiembrie 2023, Parohia Brezoi I din cadrul Protopopiatul Călimăneşti, a fost gazda celei de a doua întâlniri din acest an a membrilor Cercului pastoral „Valea Lotrului”.

    13 Noiembrie 2023
  • Cercul pastoral-misionar Nord s-a întrunit la Paraclisul Arhiepiscopal „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”

    Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în ziua de marți, 7 noiembrie 2023, a avut loc întâlnirea preoților Cercului pastoral-misionar Nord din cadrul Protopopiatului Râmnicu-Vâlcea, la biserica cu hramul „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, din cartierul Nord, al municipiului Râmnicu-Vâlcea.

    7 Noiembrie 2023
  • Cerc pastoral la Parohia Capu Dealului - Drăgășani

    Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în ziua de 9 noiembrie 2023, la Parohia Capu Dealului, din Protopopiatul Drăgășani, a avut loc întâlnirea preoților din cadrul Cercului Pastoral Drăgășani.

    9 Noiembrie 2023
  • „Psalții aduc o frumoasă mărturie despre experiența harului divin în viața Bisericii rugătoare”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie la Conferința misionară a cântăreților bisericești

    La Așezământul „Sfântul Ierarh Antim Ivireanul” din cadrul Centrului Eparhial s-a desfășurat marți, 7 noiembrie, Conferința misionară a cântăreților bisericești, prezidată de Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului.

    7 Noiembrie 2023
  • Cercul pastoral-misionar Ocnele Mari s-a întrunit la Parohia Trăistari

    Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în ziua de marți, 31 octombrie 2023, a avut loc întâlnirea preoților Cercului Pastoral Ocnele Mari din cadrul Protopopiatului Râmnicu-Vâlcea, la biserica cu hramul „Intrarea în biserică a Maicii Domnului”, din Parohia Trăistari.

    3 Noiembrie 2023
  • Cerc Pastoral la Parohia Palanga - Amărăști

        Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în ziua de 24 august 2023 a avut loc întâlnirea preoților din cadrul Cercului Pastoral Crețeni la Parohia Palanga, comuna Amărăști.

    25 August 2023
  • Cerc pastoral la Parohia Prundeni I - Drăgășani

    Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în ziua de 31 august 2023, la Parohia Prundeni I, din Protopopiatul Drăgășani, a avut loc întâlnirea preoților din cadrul Cercului Pastoral Drăgășani.

    1 Septembrie 2023

Pagini