Eşti aici

Întrunirea Cercului pastoral „Valea Lotrului”

10 Mai 2017 / Administrativ

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, luni, 8 mai 2017, în Biserica Sfântul Nicolae din satul Săliște, comuna Malaia, Protopopiatul Călimăneşti, a avut loc a doua întâlnire din anul 2017 a membrilor Cercului pastoral „Valea Lotrului”. 

Întrunirea a debutat cu săvârșirea slujbei de Te Deum, fiind urmată de susținerea temei „Cinstirea sfintelor icoane” de către Părintele Bărsoianu Ion-Daniel de la Parohia Săliște. Părintele a reliefat învățăturile referitoare la cultul sfintelor icoane.

 Pe agenda întâlnirii au fost așezate și o serie de probleme și aspecte ce privesc activitatea pastoral-misionară și administrativ-gospodărescă din parohii. Au participat Pr. Chima Vasile Marian de la Parohia Brezoi I, Pr. Şerban Daniel, Pr. Cârmici Sorin de la Parohia Brezoi III, Pr. Ionescu Gabriel de la Parohia Călineşti și Pr. Rogoz Marius de la Parohia Malaia, lucrările cercului fiind moderate de către Pr. Dr. Preoteasa Daniel de la Parohia Brezoi I. În încheiere, a fot stabilită următoarea întâlnire a preoţilor din cadrul Cercului pastoral Valea Lotrului, care va avea loc în luna septembrie Parohia Călinești.

Alte articole despre: