Parohia Bercioiu

 • Proiectul catehetic ,,Sfinţii, prietenii copiilor!”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, la Parohia Bercioiu din Protopopiatul Călimănești, s-a desfășurat, Proiectul catehetic ,,Sfinţii, prietenii copiilor!”. 

  5 Decembrie 2016
 • Activități catehetice și sociale la Parohia Bercioiu

  Duminică, 13 noiembrie, la Parohia Bercioiu din Protoieria Călimănești a avut loc întâlnirea lunară a credincioșilor din parohie.

  15 Noiembrie 2016
 • Parohia Bercoiu susține campania de donare de sânge

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte  Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, la inițiativa preotului Dragoș Frunzescu, Parohia Bercioiu, comuna Budești, Protopopiatul Călimănești, a organizat în data de 15 octombrie campania voluntară de donare de sânge, la Centrul Județean de transfuzii  sanguine Vâlcea, din Râmnicu-Vâlcea.

  17 Octombrie 2016
 • Proiectul social-filantropic „Prețuiește viața”

  Cu binecuvântarea Înaltpresfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, la Parohia Bercioiu din Protopopiatul Călimănești, Părintele Dragoș Frunzescu a inițiat, astăzi, 14 octombrie, campania de sănătate „Prețuiește viața”.

  14 Octombrie 2016
 • Proiectul catehetic ,,Nimic fără Dumnezeu” la Parohia Bercioiu

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, la Parohia Bercioiu din Protopopiatul Călimănești, Părintele Dragoș Frunzescu a desfășurat întâlnirea lunară cu părinții și copiii din parohie și nu numai.

  După săvarșirea Sfintei Liturghii, părintele le-a vorbit celor prezenți despre necesitatea apropierii de Dumnezeu. Primul pas în derularea acestui proiect l-a constituit dezbaterea temei ,,Cum să ne educăm copiii, după învățătura ortodoxă”.

  13 Septembrie 2016
 • Festivitatea de încheiere a Școlii de Vară „Sfântul Stelian” la Parohia Bercioiu

  La Parohia Bercioiu s-a desfășurat festivitatea de închidere a cursurilor Școlii de Vară „Sfântul Stelian”. Într-o atmosferă de aleasă bucurie duhovnicească şi în prezența unui număr mare de părinți, copiii din grupa de cateheză au prezentat un moment cultural în care au fost prezentate rezultatele activităților desfășurate la centrul catehetic al parohiei.

  17 August 2016
 • Școala de Vară ,,Sfântul Stelian” la Parohia Bercioiu

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în perioada 1-15 august, la Parohia Bercioiu din Protopopiatul Călimănești, se desfășoară Școala de Vară „Sfântul Stelian”. 

  3 August 2016
 • Activități catehetice și sportive prilejuite de Ziua Internațională a șahului

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, sâmbătă, 19 iulie 2016, în cadrul programelor de catehizare desfășurate în parohiile Brezoi I și Bercioiu din Protoieria Călimănești, s-au desfășurat și activități de promovarea a „sportului minții” - șahul.

  21 Iulie 2016
 • Din dragoste pentru aproapele

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, la Parohia Bercioiu s-a desfășurat și săptămâna aceasta cea de a patra etapă a proiectului social-filantropic ,,Din dragoste pentru aproapele”.

  7 Iulie 2016
 • Iubește-l și ajută-l pe aproapele tău

  Cu binecuvântarea Înaltpresfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, la Parohia Bercioiu s-a desfășurat la inițiativa preotului paroh Dragoș Frunzescu, prima etapă a proiectului social Iubește-l și ajută-l pe aproapele tău.

  7 Iulie 2016
 • Parohia Bercioiu

  Ziua Europeană a Muzicii

  La Parohia Bercioiu din comuna Budești, părintele paroh Dragoș Frunzescu a desfășurat o activitate cu copiii grupului de cateheză cu prilejul „Zilei Europene a Muzicii”. 

  23 Iunie 2016
 • Din dragoste pentru aproapele

  Din dragoste pentru aproapele

  La Parohia Bercioiu s-a desfășurat proiectul social-filantropic "Din dragoste pentru aproapele".

  23 Iunie 2016

Pagini