Eşti aici

Parohia Bercoiu susține campania de donare de sânge

17 Octombrie 2016 / Social

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte  Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, la inițiativa preotului Dragoș Frunzescu, Parohia Bercioiu, comuna Budești, Protopopiatul Călimănești, a organizat în data de 15 octombrie campania voluntară de donare de sânge, la Centrul Județean de transfuzii  sanguine Vâlcea, din Râmnicu-Vâlcea.

Lucrul acesta a fost posibil prin bunăvoința doamnei doctor Ionașcu Narcisa, director al Centrului Județean de transfuzii care a susținut desfășurarea proiectului în ziua de sâmbătă, în afara programului de transfuzii.

La inițiativa părintelui Dragoș Frunzescu s-au alăturat  un număr de 35 de credincioși, dornici să facă o faptă bună și să-și ajute aproapele. „La ora actuală, susține doamna director al Centrului de trasfuzii, este mare nevoie de sânge, fiind un mare deficit la nivelul județului. Sângele reprezintă un element vital al vieții și un produs biologic de naînlocuit. El nu poate fi produs ci doar obținut prin bunăvoința semenilor noștri și, de multe ori, poate face diferența între viață și moarte, atunci când se întâmplă un accident grav, când are loc un transplant sau în urma unei operații”- a concluzionat doamna doctor Ionașcu Narcisa.

Alte articole despre: