activități sociale

 • Activități filantropice în Protoieria Drăgășani

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, mai multe parohii din cuprinsul Protoieriei Drăgășani desfăsoară în perioada Postului Mare activități catehetice și filantropice, adresate copiilor și tinerilor.

  18 Aprilie 2019
 • Sprijin pentru bătrânii din Parohia Bălcești II

   Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în Duminica Ortodoxiei, părintele  Cătălin Nectarie Cojocaru a vizitat mai multe persoane vârstnice, cărora le-a oferit alimente și hrană caldă.

  19 Martie 2019
 • Activități filantropice și catehetice în Protoieria Drăgășani

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, mai multe parohii din cuprinsul Protoieriei Drăgășani desfășoară proiecte filantropice și catehetice în perioada Triodului.

  26 Februarie 2019
 • Copiii din Centrul Trăistari, vizitați de elevii seminariști și preoții din Protoieria Râmnicu Vâlcea

  Joi, 14 februarie, elevi ai Seminarului Teologic Sfântul Nicolae, preoți din Protoieria Râmnicu-Vâlcea împreună cu câțiva credincioși i-au vizitat pe copiii din Centrul de îngrijire al Fundației „Inimă pentru Inimă” de la Parohia Trăistari din Ocnele Mari.

  14 Februarie 2019
 • Parohia Căzăneşti a oferit daruri bătrânilor de la Centrul Medico-Social Lădeşti în cadrul proiectului social „Solidaritate şi căldură pentru bătrâni"

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, marţi, 18 decembrie, părintele Mihai Florian Popescu împreună cu enoriașii Parohiei Căzănești din Protoieria Râmnicu-Vâlcea au oferit daruri batrânilor din Centrul Medico-Social Lădeşti.

  19 Decembrie 2018
 • Activități sociale la centrele de recuperare a tinerilor și persoanelor adulte cu afecțiuni neuropsihiatrice din Băbeni

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, joi, 9 august, beneficiarii centrelor de recuperare a tinerilor și persoanelor adulte cu afecțiuni neuropsihiatrice din Băbeni au fost vizitați de un grup de preoți din Protoieria Râmnicu-Vâlcea și membri ai Grupului catehetic Sfântul Ioan Botezătorul, coordonat de către părintele protoiereu Nicolae Preoteasa.

  10 August 2018
 • Activități sociale la Parohia Ionești II

  Cu binecuvantarea Îaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Ramnicului, la Parohia Ionești II din Protopopiatul Drăgășani s-a desfășurat, în data de 11 aprilie, Proiectul social-filantropic „Liturghia faptelor”.

  13 Aprilie 2017
 • Pachete cu alimente și haine au fost împărțite la Parohia Toți Sfinții

  Marți, 11 martie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în Parohia Toți Sfinții din Râmnicu-Vâlcea, au fost împărțite pachete cu alimente și haine.

  12 Aprilie 2017
 • Acțiuni filantropice la Centrul de recuperare a tinerilor cu afecțiuni neuropsihiatrice Băbeni

  Vineri, 7 aprilie, beneficiarii Centrului de recuperare a tinerilor cu afecțiuni neuropsihiatrice Băbeni au primit daruri constând în obiecte de îmbrăcăminte, fructe si produse de patisserie, din partea Arhiepiscopiei Râmnicului.

  8 Aprilie 2017
 • Activităţi sociale la Parohia Ioneşti II

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, la Parohia Ioneşti II din Protopopiatul Drăgăşani, în ziua sărbătoririi praznicului Bunei Vestiri, după săvârşirea Sfintei Liturghii, în prezenţa a peste 200 de enoriaşi s-a oficiat Taina Sfântului Maslu.

  27 Martie 2017
 • Acţiuni sociale desfăşurate de Liga Femeilor Creştin-Ortodoxe din Vâlcea

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, sâmbătă, 25 martie 2017, la sărbătoarea închinată Maicii Domnului, ocrotitoarea Ligii Femeilor Creştine Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului, a fost desfăşurat proiectul „Cinstirea Mamei Creştine” prin oferirea alimentelor pentru masa de prânz cu dezlegare de peşte pentru cei 111 beneficiari ai Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Socială Bistriţa din cadrul DGASPC Vâlcea.

  27 Martie 2017
 • „Mărțișor... din suflet!”

  Proiectul „Mărțișor... din suflet!” face parte din programele social-filantropice desfășurate cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, de către Sectorul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului și este un proiect de voluntariat

  1 Martie 2017

Pagini