Eşti aici

Elevii merituoși, premiați de Parohia Boișoara

31 Iulie 2023 / Învățământ

Parohia Boișoara, din cadrul Protopopiatului Călimănești, a organizat premierea elevilor „de zece” din cadrul Școlii Gimnaziale Boișoara, care, în anul școlar 2022-2023 au obținut rezultate remarcabile la învăţătură şi s-au implicat în activităţile educaţional-catehetice şi social-misionare ale parohiei.
 

La aniversarea a 572 de ani de la atestarea documentară a localității Boișoara, după săvârşirea Sfintei Liturghii, la Altarul de vară din curtea bisericii, a urmat ceremonia de acordare a premiilor, la care au participat numeroşi credincioşi, între care şi elevi însoţiţi de părinţii lor, precum şi cadre didactice.
Premiile oferite au constat în diplome de excelență, iar premiul special, ce a fost acordat celor doi elevi cu rezultate deosebite la învățătură, a constat într-un dar cu totul diferit, o bicicletă.
Cei care au primit premiul special sunt elevii: Giurescu Daniel, care a obținut cea mai mare medie generală la finalul anului școlar 2022-2023, împreună cu eleva Ioniță Casandra Ionela, care a obținut rezultate școlare foarte bune și a participat la toate acțiunile întreprinse de biserica parohială.
La finalul evenimentului, părintele paroh Cristian-Mihai Mitu, a adresat un cuvânt celor prezenţi în care a evidențiat importanța educației moral-religioase într-un context dificil din punctul de vedere al provocărilor societății moderne, care, necontrolate, ajung să pericliteze parcursul educațional al tinerilor și viața lor de mai târziu.
Ulterior, reprezentanţii conducerii școlii au mulțumit parohiei pentru sprijinul acordat și pentru implicarea în activitățile extracurriculare și motivarea pe care o dă elevilor, felicitându-i pe şcolari pentru rezultatele obținute.

Alte articole despre: