Parohia Boişoara

 • Acțiune de întrajutorare la Parohia Boișoara

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, miercuri, 6 decembrie 2023, după Sfânta Liturghie, prilejuită de cinstirea Sfântului Nicolae, la Parohia Boișoara, a avut loc o acțiune social-filantropică.

  7 Decembrie 2023
 • Elevii merituoși, premiați de Parohia Boișoara

  Parohia Boișoara, din cadrul Protopopiatului Călimănești, a organizat premierea elevilor „de zece” din cadrul Școlii Gimnaziale Boișoara, care, în anul școlar 2022-2023 au obținut rezultate remarcabile la învăţătură şi s-au implicat în activităţile educaţional-catehetice şi social-misionare ale parohiei.
   

  31 Iulie 2023
 • O nouă troiță a fost sfințită în Parohia Boișoara

  Cu binecuvântarea Înaltnaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în Duminica Sfintei Cruci, la Parohia Boișoara din Protopopiatul Călimănești, a fost săvârșită slujba de sfințire a unei noi troițe ridicată în comunitate.

  11 Martie 2018
 • Activități catehetice la Parohia Boișoara

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul, în cadrul parteneriatului Parohiei Boișoara cu Şcoala Gimnazială Boişoara, în prima săptămână din Postul Nașterii Domnului, la invitația conducerii școlii și a domnului profesor Ungureanu Adrian, Părintele  Mihai Cristian Mitu a fost invitat la orele de religie. În cadrul activității, părintele le-a prezentat copiilor rânduiala Proscomidiei, precum și simbolismul acesteia.

  18 Noiembrie 2016
 • Parohia Boişoara

  Hramul Sfintei Treimi la Parohia Boişoara

  Duminică, 19 iunie 2016, la Biserica Sfânta Treime din Parohia Boişoara, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, a fost susţinută cateheza “Despre Persoanele Sfintei Treimi”.

  22 Iunie 2016
 • Parohia Cheia

  Cateheze în Eparhia Râmnicului, în a cincea săptămâna a Postului Mare

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul, au fost susţinute cateheze în Eparhia Râmnicului în a cincea săptămână a Postului Mare.

  18 Aprilie 2016
 • Parohia Ioneşti II

  Cateheze în Eparhia Râmnicului, în a treia săptămâna a Postului Mare

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul, au fost susţinute cateheze în Eparhia Râmnicului în a treia Săptămână a Postului Mare.

  6 Aprilie 2016
 • Parohia Boişoara

  Parohia Boişoara împodobită cu o troiţă

  Luni, 4 aprilie 2016, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul, la Parohia Boişoara, în parteneriat cu Şcoala Gimnazială Boişoara s-a sfinţit crucea care a fost aşezată vis-a-vis de şcoală, în data de 31 martie 2016, la iniţiativa preotului paroh Mihai Cristian Mitu.

  6 Aprilie 2016
 • Procesiune cu Sfintele Icoane în Protopopiatul Călimăneşti

  Cu binecuvântarea ÎPS Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul, Biroul de Cateheză al Protoieriei Călimăneşti a desfăşurat sub coordonarea Preotului Prof. Chima Vasile Marian diferite activităţi menite să încununeze Duminica Ortodoxiei.

  21 Martie 2016
 • Ziua Mărţişorului

  Începutul unei noi primăveri

  Cu binecuvântarea ÎPS Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul, Biroul de Cateheză al Protoieriei Călimăneşti a desfăşurat sub coordonarea Pr. Prof. Chima Vasile Marian, următoarele activităţi:

  Parohia Brezoi I a dăruit mărţişoare în  ziua de 29 februarie tuturor femeilor participante la slujba Sfintei Liturghii, ca o anticipare a zilei de 1 Martie, Ziua mărţişorului. Mărţişoarele au fost realizate de copiii Şcolii Nr. 1 Brezoi, participanţi şi la activităţile parohiei.

  2 Martie 2016