Biserica Toţi Sfinţii

 • Întâlnirile duhovnicești de la Biserica „Toți Sfinții”

  O nouă întâlnire duhovnicească a avut loc vineri, 9 octombrie la Biserica „Toți Sfinții” din Râmnicu-Vâlcea.

  9 Octombrie 2020
 • Conferințele „În vremuri tulburi Îl căutăm cu ardoare pe Dumnezeu”, la Biserica „Toți Sfinții”

  Miercuri, 30 septembrie, la Biserica „Toți Sfinții” din Râmnicu-Vâlcea a debutat seria întâlnirilor duhovnicești „În vremuri tulburi Îl căutăm cu ardoare pe Dumnezeu”.

  1 Octombrie 2020
 • Ghiozdane și rechizite pentru copiii de la Grădinița „Toți Sfinții”

  La început de an școlar, copiii de la Grădinița Toți Sfinții din Râmnicu Vâlcea au primit ghiozdane și rechizite din partea parohiei.

  14 Septembrie 2020
 • `„Scopul misionarului creștin din orice timp a fost și rămâne nașterea Mântuitorului Hristos în sufletele oamenilor”

      În a doua zi a praznicului Nașterii Domnului, Biserica Ortodoxă sărbătorește Soborul Maicii Domnului. În această zi, Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, a slujit la biserica parohiei Toți Sfinții din municipiul Râmnicu-Vâlcea.

  26 Decembrie 2019
 • Hram și pelerinaj la Biserica Toți Sfinții din municipiul Râmnicu-Vâlcea

  Credincioși vâlceni au prăznuit luni, 11 noiembrie, pe Sfântul Mare Mucenic Mina la biserica Parohiei Toți Sfinții din centrul municipiului Râmnicu-Vâlcea, unde se păstrează un fragment din sfintele sale moaște. În ziua hramului, Sfânta Liturghie a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului. 

  11 Noiembrie 2019
 • Pachete cu alimente și haine au fost împărțite la Parohia Toți Sfinții

  Sâmbătă, 9 noiembrie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie,  în Parohia Toți Sfinții din Râmnicu-Vâlcea, au fost împărțite pachete cu alimente și haine, activitate desfășurată în parteneriat cu Departamentul de misiune pentru rromi din cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului, coordonat de către părintele Nicolae Dorin Buda.

  9 Noiembrie 2019
 • Activități catehetice la Biserica „Toți Sfinții” din Râmnicu-Vâlcea

  În cadrul activităților desfășurate în cadrul programului Șă știi mai multe, să fii mai bun, la Biserica Toți Sfinții din Râmnicu-Vâlcea s-au desfășurat mai multe activități catehetice, activități la care au participat elevi de la Grădinița Toți Sfinții,  de la Liceul de Arte Victor Giuleanu și alte instituții de învățământ.

  19 Mai 2017
 • Sfințirea troiței ridicată spre cinstirea tipografilor bisericești

  Astăzi, 12 decembrie, Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie a sfințit troița ridicată spre cinstirea tipografilor bisericești în curtea Bisericii Toți Sfinții din Râmnicu-Vâlcea.

  12 Decembrie 2016
 • Serbarea Grădiniței Toți Sfinții

  Joi, 23 iunie, Sala de conferințe a Bibliotecii Județene Antim Ivireanul din Râmnicu-Vâlcea a găzduit Serbarea Grădiniței Toți Sfinții.

  Serbarea, un moment așteptat deopotrivă de părinți, cadre didactice și preșcolari, a oferit  momente și sentimente unice fiecărui participant, izvorâte din candoarea protagoniștilor, din neîntrecuta spontaneitate și sinceritate, din naturalețea și firescul comportamentului lor scenic.

  24 Iunie 2016
 • Biserica Toți Sfinții

  Expoziția Columna lui Traian la Biserica Toți Sfinții

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, la Biserica Toți Sfinții din Râmnicu-Vâlcea se reia seria expozițiilor care poartă denumirea Calea lui Traian.

  9 Mai 2016