Eşti aici

„De sărbători nu sunteți singuri" – proiect social al Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului

20 Decembrie 2017 / Social

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, marți, 19 decembrie, în sala „Iosif Episcopul" a Casei „Sfântul Calinic", Liga Femeilor Creștin Ortodoxe a desfășurat o acțiune amplă pentru familiile nevoiașe aflate în evidența asociației, în cadrul proiectului „De sărbători nu sunteți singuri". 

Într-o atmosferă de sărbătoare, vestea Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos a fost adusă de Corul Seminarului Teologic „Sf. Nicolae" din Râmnicu-Vâlcea, dirijor Arhid. Prof. Dr. Codruț-Dumitru Scurtu, și de un grup de elevi de la Liceul Sanitar „Antim Ivireanul" coordonați de doamna prof. Mihaela Miroiu.

„Membrele voluntare ale Ligii au pregătit peste 400 de pachete de alimente și dulciuri, dar și o mare colectă de jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte și lucruri necesare în gospodarie, donate cu mult suflet de către vâlceni. Acțiunea a fost posibilă și cu ajutorul elevilor de la Colegiul Energetic în cadrul protocolului de colaborare „Îngerii din Energetic" încheiat între instituții, dar și cu ajutorul sponsorilor care, an de an, se alătură acestor acțiuni caritabile”, a subliniat doamna Delia Zamfirescu, președita Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe.

Alte articole despre: