Eşti aici

Acțiuni sociale pentru familii cu copii din Parohia Băbeni I și Ulmetu-Copăceni

16 Iunie 2020 / Social

            Sectorul Social Filantropic și de Misiune al Arhiepiscopiei Râmnicului și Parohia Băbeni I, Protoieria Râmnicu-Vâlcea, au organizat luni, 15 iunie, acțiuni filantropice pentru familii cu copii care se află în situații defavorizate social.

Beneficiarii activității social-filantropice au primit din partea Sectorului Social Filantropic și de Misiune al Arhiepiscopiei Râmnicului produse alimentare specifice copiilor, iar acestea au fost împărțite către familii cu copii din Parohia Băbeni I, respectiv din comuna Ulmetu-Copăceni.

 „Prin bunăvoința Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, acești copii au primit câteva daruri pentru ca viața lor să prindă un pic de culoare. Chiar dacă în viață au trecut prin mai multe necazuri decât bucurii, am încercat atât în comuna în care îmi derulez activitatea profesională, comuna Ulmetu-Copăceni, cât și în parohia soțului – Mihai-Romulus Stoica, Parohia Băbeni I, să le întindem o mână de ajutor, să le aducem pentru o perioadă zâmbetul pe buze acelor familii care trec prin încercări mai dificile. Nădăjduim ca și în viitor, cu ajutorul lui Dumnezeu și al oamenilor cu suflet, să mai putem realiza astfel de activități”, a precizat doamna profesoară Ana Lavinia Stoica.

Alte articole despre: