acțiune social-filantropică

 • Copiii din Parohia Greblești în excursie de 1 Iunie

  De 1 Iunie, părintele Daniil Nicolae Negoescu de la Parohia Greblesti, Protoieria Călimănești, a organizat o excursie cu elevii din parohie la Sibiu.

  1 Iunie 2024
 • Protoieria Râmnicu-Vâlcea alături de beneficiarii proiectului Masa pe roţi

  Biroul de Asistenţă Socială al Protoieriei Râmnicu-Vâlcea a adus bucurie celor 35 de beneficiari ai proiectului Serviciul mobil de acordare a hranei – Masa pe roți - Bucurii din darurile Sfântului Antim Ivireanul,  cărora le-au fost oferite pachete cu cu produse alimentare de bază.

  6 Mai 2024
 • Activități social-filantropice la Parohia Căzăneşti

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în Parohia Căzăneşti s-au desfăşurat o serie de activităţi social-filantropice şi în această perioadă a Sărbătorilor Pascale. Astfel, mai multe familii au primit pachete cu alimente de bază, cozonaci şi alte daruri.

  5 Mai 2024
 • Noi activități cu tinerii din Arhiepiscopia Râmnicului, în cadrul proiectelor social-educaționale „Luna pentru viață”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Sectorul Social Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului a continuat seria întâlnirii cu tinerii de liceu, în scopul promovării valorilor pro-viață.

  28 Martie 2024
 • Luna pentru viață 2024 în Arhiepiscopia Râmnicului: Elevi ai Colegiului Național „Alexandru Lahovari” au participat la dezbaterile despre adopție, proiect al Centrului de Consiliere și Informare „Doamna Maria Brâncoveanu”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Centrul de Consiliere și Informare „Doamna Maria Brâncoveanu” din cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului a organizat vineri, 15 martie, la Colegiul Național „Alexandru Lahovari” din Râmnicu-Vâlcea, proiecția filmului Lifemark, urmată de dezbateri privitoare la criza de sarcină și adopție.

  15 Martie 2024
 • „Împreună de Crăciun” la Parohia Sfântul Ioan Gură de Aur din Ocnele Mari

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Parohia Sfântul Ioan Gură de Aur din orașul Ocnele Mari a desfășurat activități social-filantropice în cadrul proiectului Fii om bun de Crăciun!, inițiat de către Biroul de Asistenţă Socială al Protoieriei Rm. Vâlcea.

  22 Decembrie 2023
 • Daruri ziditoare de suflet şi trup la Parohia Căzăneşti

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în Parohia Căzăneşti s-a desfăşurat acţiunea social-filantropică “Daruri ziditoare de suflet şi trup”, adresată persoanelor vârstnice. Acţiunea face parte din proiectul Fii om bun de Crăciun!, iniţiat de Biroul de Asistenţă Socială al Protoieriei Râmnicu-Vâlcea.

  22 Decembrie 2023
 • Colinde şi daruri pentru copiii din Parohia Chiciora

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului la Parohia Chiciora din comuna Păuşeşti-Măglaşi, în data de 22 decembrie 2023, a avut loc o activitate socială prilejuită de apropierea Sărbătorii Naşterii Domnului Iisus Hristos, în cadrul proiectului Fii om bun de Crăciun!, derulat de către Biroul de Asistenţă Socială al Protoieriei Rm. Vâlcea.

  22 Decembrie 2023
 • Activitate socială la Parohia Adormirea Maicii Domnului din orașul Ocnele Mari

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului și la inițiativa Biroului de Asistenţă Socială al Protoieriei Râmnicu-Vâlcea, Parohia Adormirea Maicii Domnului din orașul Ocnele Mari s-a alăturat proiectului Protoieriei Rm. Vâlcea, Fii om bun de Crăciun! și a desfășurat o acțiune socială în comunitate cu ocazia apropierii praznicului Nașterii Domnului.

  22 Decembrie 2023
 • Daruri pentru copiii din Parohia Malu

  În preajma sărbătorilor închinate Nașterii Domnului, Parohia Malu din Protopopiatul Râmnicu-Vâlcea, a desfășurat o activitate social-filantropică ce a vizat copiii și elevii care învață la unitățile de învățământ din comuna Stoilești, județul Vâlcea.

  19 Decembrie 2023
 • Ziua Internațională a persoanelor vârstnice

  Pe data de 1 octombrie 2023, a fost sărbătorită Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, zi menită să atragă atenția asupra celor în vârstă, adeseori uitați de către familii sau rude.

  2 Octombrie 2023
 • „La masă cu bunicii” - Acțiune filantropică a tinerilor voluntari din Parohia Valea Bisericii

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Parohia Valea Bisericii - Orlești a desfășurat activități social-filantropice cu persoanele vârstnice.

  2 Octombrie 2023

Pagini