acțiune social-filantropică

 • „Împreună de Crăciun” la Parohia Sfântul Ioan Gură de Aur din Ocnele Mari

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Parohia Sfântul Ioan Gură de Aur din orașul Ocnele Mari a desfășurat activități social-filantropice în cadrul proiectului Fii om bun de Crăciun!, inițiat de către Biroul de Asistenţă Socială al Protoieriei Rm. Vâlcea.

  22 Decembrie 2023
 • Daruri ziditoare de suflet şi trup la Parohia Căzăneşti

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în Parohia Căzăneşti s-a desfăşurat acţiunea social-filantropică “Daruri ziditoare de suflet şi trup”, adresată persoanelor vârstnice. Acţiunea face parte din proiectul Fii om bun de Crăciun!, iniţiat de Biroul de Asistenţă Socială al Protoieriei Râmnicu-Vâlcea.

  22 Decembrie 2023
 • Colinde şi daruri pentru copiii din Parohia Chiciora

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului la Parohia Chiciora din comuna Păuşeşti-Măglaşi, în data de 22 decembrie 2023, a avut loc o activitate socială prilejuită de apropierea Sărbătorii Naşterii Domnului Iisus Hristos, în cadrul proiectului Fii om bun de Crăciun!, derulat de către Biroul de Asistenţă Socială al Protoieriei Rm. Vâlcea.

  22 Decembrie 2023
 • Activitate socială la Parohia Adormirea Maicii Domnului din orașul Ocnele Mari

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului și la inițiativa Biroului de Asistenţă Socială al Protoieriei Râmnicu-Vâlcea, Parohia Adormirea Maicii Domnului din orașul Ocnele Mari s-a alăturat proiectului Protoieriei Rm. Vâlcea, Fii om bun de Crăciun! și a desfășurat o acțiune socială în comunitate cu ocazia apropierii praznicului Nașterii Domnului.

  22 Decembrie 2023
 • Daruri pentru copiii din Parohia Malu

  În preajma sărbătorilor închinate Nașterii Domnului, Parohia Malu din Protopopiatul Râmnicu-Vâlcea, a desfășurat o activitate social-filantropică ce a vizat copiii și elevii care învață la unitățile de învățământ din comuna Stoilești, județul Vâlcea.

  19 Decembrie 2023
 • Ziua Internațională a persoanelor vârstnice

  Pe data de 1 octombrie 2023, a fost sărbătorită Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, zi menită să atragă atenția asupra celor în vârstă, adeseori uitați de către familii sau rude.

  2 Octombrie 2023
 • „La masă cu bunicii” - Acțiune filantropică a tinerilor voluntari din Parohia Valea Bisericii

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Parohia Valea Bisericii - Orlești a desfășurat activități social-filantropice cu persoanele vârstnice.

  2 Octombrie 2023
 • Activități educațional-filantropice la Paraclisul Arhiepiscopal „Toți Sfinții”

  Paraclisul Arhiepiscopal „Toți Sfinții” din municipiul Râmnicu-Vâlcea a reluat la începutul noului an școlar proiectele filantropice și educaționale.

  13 Septembrie 2023
 • Sprijin pentru persoanele de etnie rromă din Câineni, județul Vâlcea

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Sectorul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului, în colaborare cu Parohia Trăistari, au organizat o acțiune de întrajutorare a mai multor familii aflate în dificultate din localitățile Câinenii Mari și Câinenii Mici, județul Vâlcea.

  18 August 2023
 • Sprijin financiar acordat unei doamne diagnosticată cu Endometrioză profundă

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Sectorul social al Arhiepiscopiei Râmnicului a acordat doamnei T. N., domiciliată în  județul Vâlcea, în ziua de vineri, 04 august 2023, un sprijin financiar, în cuantum de 9.325 lei, necesar pentru efectuarea unui tratament de specialitate, fiind diagnosticată cu Endometrioză profundă, endometriom ovarian bilateral, nodul rectosigmoidian, care necesită intervenție medicală de urgență, conform documentelor medicale atașate la dosar.

  10 August 2023
 • Sprijin pentru persoanele de etnie rromă din Colonie Nuci

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Sectorul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului a organizat o acțiune de întrajutorare a mai multor familii aflate în dificultate din Colonie Nuci, județul Vâlcea. Astfel, au fost distribuite pachete cu alimente neperisabile, jucări, dulciuri, precum și obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte.

  14 Iulie 2023
 • Sprijin și binecuvântare pentru Centrul de Transfuzii Vâlcea

  Preoți și credincioși din Arhiepiscopia Râmnicului s-au implicat, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, în campaniile de donare de sânge, organizate periodic de către Sectorul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului în colaborare cu Centrul de Transfuzii Vâlcea.

  14 Iunie 2023

Pagini