Asociația Liga Femeilor Creștine Ortodoxe

 • Activităţi social-filantropice ale Ligii Femeilor Creștin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, membrele Ligii Femeilor Creştin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului desfăşoară permanent o serie de activităţi social-filantropice, venind în sprijinul persoanelor aflate în dificultate, oferind după nevoi, ajutoare financiare pentru tratamente şi investigaţii medicale, burse de studii, lemne de foc, alimente şi obiecte de strictă necesitate persoanelor cu dizabilităţi aflate în evidenţă.

  17 Noiembrie 2023
 • Proiectul social: „Ghiozdanul tău e darul meu!"

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, la început de an școlar, membrele Ligii Femeilor Creștin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului, au desfășurat proiectul „Ghiozdanul tău e darul meu!", care se adresează familiilor cu mulți copii aflate în dificultate din punct de vedere financiar.

  9 Septembrie 2023
 • „Pe urmele marilor ierarhi vâlceni - Patriarhul Justian Marina și Mitropolitul Bartolomeu Anania”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopia Râmnicului, sâmbătă, 10 iunie 2023, s-a desfășurat pelerinajul cultural - spiritual „Pe urmele marilor ierarhi vâlceni - Patriarhul Justian Marina și Mitropolitul Bartolomeu Anania”, inițiat și coordonat de doamnele Zenovia Zamfir și Maria Catană.

  12 Iunie 2023
 • Sprijin oferit persoanelor aflate în nevoi de către Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, în perioada Postului Mare, Liga Femeilor Creştin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului a desfășurat activități social-filantropice care au avut drept scop ajutorarea celor aflați în nevoi. 

  13 Aprilie 2023
 • Activități filantropice desfășurate de membrele Ligii Femeilor Creştin Ortodoxe

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, membrele Ligii Femeilor Creştin Ortodoxe au desfăşurat la început de an diverse activităţi filantropice, din dorința a veni în sprijinul celor aflaţi în suferință.

  10 Februarie 2023
 • Sprijin oferit de membrele Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului la începutul sezonului rece

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, în prima parte a lunii noiembrie, membrele Ligii au desfășurat o serie de acțiuni în cadrul proiectelor aflate în derulare. Astfel, au fost vizitați beneficiarii Centrului Social de la Măciuca și copiii care se bucură de ocrotire în cadrul „Căsuței cu pitici" de la Ocnele Mari. În cadrul vizitelor, doamnele au inițiat ateliere de socializare și recreere, oferindu-le sprijin și în desfășurarea activităților zilnice.

  18 Noiembrie 2022
 • Membrele Ligii Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului au oferit daruri copiilor care primesc sprijin din partea Fundația „Inimă pentru inimă"

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie sâmbătă, 22 octombrie 2022, membrele Ligii Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului, la inițiativa doamnei Florica Mutu, au vizitat „Căsuța cu pitici” a Fundației „Inimă pentru inimă" de la Ocnele Mari. Copiii au primit dulciuri, sucuri, alimente, dar și multă dragoste din partea doamnelor. Cu fiecare vizită la copii, membrele Ligii Creștin Ortodoxe identifică nevoile acestora pe care le pot împlini, încredințându-se deopotrivă că nu există bucurie mai mare ca cea a darurilor făcute din suflet.

  22 Octombrie 2022
 • Vizionarea filmului și lansarea volumului „Care dintre noi”, aparținând regizoarei Chris Simion-Mercurian

  Arhiepiscopia Râmnicului și Liga Femeilor Creștin Ortodoxe au oferit iubitorilor de cultură vineri, 9 septembrie, vizionarea filmului și lansarea volumului „Care dintre noi” , aparținând regizoarei Chris Simion-Mercurian.

  9 Septembrie 2022
 • „Pianul cu poeme”, un regal cultural organizat pentru cinstirea femeii creștine

  Arhiepiscopia Râmnicului și Liga Femeilor Creștin Ortodoxe au oferit iubitorilor de cultură joi, 8 septembrie, un adevărat regal cultural în cadrul Recitalului de muzică și poezie „Pianul cu poeme”, spectacol organizat pentru cinstirea femeii creștine, susținut de actrița Daniela Nane și de pianista Ioana Maria Lupașcu.

  9 Septembrie 2022
 • Sfințirea monumentului închinat Doamnei Maria Brâncoveanu la ctitoria sa de la Surpatele și plantarea a 250 de bulbi din laleaua ce i-a fost consacrată

  La împlinirea a 30 de ani de activitate a Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului, în perioada 8-10 septembrie au fost organizate mai multe manifestări spiritual-culturale.

  9 Septembrie 2022
 • Membrele Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe au vizitat Centrul de criză pentru persoane adulte cu dizabilități din cadrul DGASPC Vâlcea

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Ramnicului, membrele  Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe au vizitat luni, 16 mai, benefiaciarii Centrului de criză pentru persoane adulte cu dizabilități din cadrul DGASPC Vâlcea.

  18 Mai 2022
 • Ședință de lucru a Asociației Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, membrele Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe s-au reunit în ședință de lucru, joi, 31 martie, la Biblioteca Județeană "Antim Ivireanul" din Municipiul Râmnicu-Vâlcea.

  4 Aprilie 2022

Pagini