Asociația Liga Femeilor Creștine Ortodoxe

 • Liga Femeilor Creștine Ortodoxe – sprijin acordat beneficiarilor Centrului pentru persoane vârstnice Bistrița, seară duhovnicească și lansare de carte la Biserica „Sfântul Ioan Botezătorul” din Râmnicu-Vâlcea

  În ziua Praznicului Bunei Vestiri, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, membrele Ligii Femeilor Creștine Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului au oferit masa de prânz persoanelor din Centrul de îngrijire Bistrița și au participat la seara duhovnicească organizată la Biserica Sfântul Ioan Botezătorul din Râmnicu-Vâlcea, manifestare ce a prilejuit și lansarea volumului Maica Domnului și Misiunea Bisericii, apărut la Editura Praxis.

  26 Martie 2021
 • „De sărbători nu sunteți singuri!", proiectul de Crăciun al Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului

  În cadrul proiectului „De sărbători nu sunteți singuri!", membrele Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Ramnicului au oferit peste 160 pachete cu alimente și 200 pachete cu dulciuri unor familii aflate în evidența asociației.

  22 Decembrie 2020
 • Ca în fiecare an, Liga Femeilor Creștin -Ortodoxe a oferit daruri persoanelor asistate din centrele sociale Lungești, Bistrița și Centrul de plasament Ana din Râmnicu-Vâlcea

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în aceste zile încărcate de bucuria așteptării Sărbătorii Nașterii Domnului, reprezentantele Ligii Femeilor Creștin -Ortodoxe au vizitat centrele sociale de la Lungesti, Bistrița și Centrul de plasament Ana din Râmnicu-Vâlcea, dăruind un strop de dragoste, pe langă darurile pregătite.

  16 Decembrie 2020
 • „O bucurie într-o cutie!" – nou proiect social al Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului

  „O bucurie într-o cutie!" este proiectul pe care îl desfășoară cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, membrele Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului în această perioadă, pentru ca fiecare copil să se bucure și să-l simtă aproape pe Sfântul Ierarh Nicolae, cel mult iubit și așteptat.

  8 Decembrie 2020
 • Activități sociale ale Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfintitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, la începutul anului bisericesc membrele Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului au desfășurat o serie de activități sociale.

  10 Septembrie 2020
 • Acțiune social-filantropică a Asociației "Liga Femeilor Creştin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului"

  Membrele Asociației "Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului" au organizat zilele trecute mai multe acțiuni social-filantropice pentru familii care trec prin situații de risc social.

  30 Iulie 2020
 • Eveniment special în familia Asociației „Liga Femeilor Creştin-Ortodoxe”

  Membrele Asociației „Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului” au organizat la finalul săptămânii trecute o nouă activitate social-filantropică, și anume au sprijinit încreștinarea unui copil, a cărui mamă este beneficiara unui centru maternal. 

  5 Iulie 2020
 • Activități duhovnicești-culturale desfășurate de Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului

              Sărbătoarea Nașterii Sfântului Prooroc Ioan Botezătorul a fost un binecuvântat prilej pentru membrele Ligii Femeilor Creștin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului ca să organizeze o nouă întâlnire de lucru.

  25 Iunie 2020
 • Acțiuni derulate de Ziua Internațională a Copilului

  Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului a păstrat și în acest an bunul obicei de a aduce bucurie copiilor aflați în diferite situații defavorizate și a oferit daruri copiilor din centrele de plasament din municipiul Râmnicu-Vâlcea și din parohia Fedeleșoiu.

  2 Iunie 2020
 • Ajutoare materiale și sprijin moral pentru persoane aflate în situații de risc social

  Membrele Asociației Liga Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, au organizat noi acțiuni social-filantropice pentru persoane defavorizate social.

  20 Mai 2020
 • Liga Femeilor, solidară cu persoanele vulnerabile, izolate și singure

  „Iubirea nu intră în carantină” a fost unul dintre motivele sufletești care au stat la baza acțiunilor sociale pe care Liga Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului le-a organizat în zilele premergătoare Sărbătorii Învierii Domnului. 

  16 Aprilie 2020
 • Acțiuni filantropice și întâlnire de lucru, organizate de Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe

  Membrele Ligii Femeilor Creștin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului au organizat în zilele de 26 și 27 februarie noi acțiuni social-filantropice pentru persoane instituționalizate în centre sociale.

  28 Februarie 2020

Pagini