Asociația Liga Femeilor Creștine Ortodoxe

 • Vizionarea filmului și lansarea volumului „Care dintre noi”, aparținând regizoarei Chris Simion-Mercurian

  Arhiepiscopia Râmnicului și Liga Femeilor Creștin Ortodoxe au oferit iubitorilor de cultură vineri, 9 septembrie, vizionarea filmului și lansarea volumului „Care dintre noi” , aparținând regizoarei Chris Simion-Mercurian.

  9 Septembrie 2022
 • „Pianul cu poeme”, un regal cultural organizat pentru cinstirea femeii creștine

  Arhiepiscopia Râmnicului și Liga Femeilor Creștin Ortodoxe au oferit iubitorilor de cultură joi, 8 septembrie, un adevărat regal cultural în cadrul Recitalului de muzică și poezie „Pianul cu poeme”, spectacol organizat pentru cinstirea femeii creștine, susținut de actrița Daniela Nane și de pianista Ioana Maria Lupașcu.

  9 Septembrie 2022
 • Sfințirea monumentului închinat Doamnei Maria Brâncoveanu la ctitoria sa de la Surpatele și plantarea a 250 de bulbi din laleaua ce i-a fost consacrată

  La împlinirea a 30 de ani de activitate a Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului, în perioada 8-10 septembrie au fost organizate mai multe manifestări spiritual-culturale.

  9 Septembrie 2022
 • Membrele Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe au vizitat Centrul de criză pentru persoane adulte cu dizabilități din cadrul DGASPC Vâlcea

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Ramnicului, membrele  Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe au vizitat luni, 16 mai, benefiaciarii Centrului de criză pentru persoane adulte cu dizabilități din cadrul DGASPC Vâlcea.

  18 Mai 2022
 • Ședință de lucru a Asociației Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, membrele Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe s-au reunit în ședință de lucru, joi, 31 martie, la Biblioteca Județeană "Antim Ivireanul" din Municipiul Râmnicu-Vâlcea.

  4 Aprilie 2022
 • Proiectul social „Cinstirea mamei creștine” desfășurat de către Liga Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului

  Vineri, 25 martie, în ziua de BunaVestire, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Liga Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului, a desfășurat Proiectul „Cinstirea mamei creștine”, prin care au fost oferite almentele necesare pentru masa de prânz pentru beneficiarii Centrului pentru persoane vârstnice Bistrița, din Localitatea Costești, Județul Vâlcea.

  28 Martie 2022
 • Liga Femeilor Ortodoxe - moment de bilanț la începutul anului care va marca împlinirea a trei decenii de activitate

  Marţi, 22 februarie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în Sala „Iosif Episcopul” a Așezământului pastoral „Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica” membrele Ligii Femeilor Creştin-Ortodoxe au prezentat raportul de activitate al mandatului 2020-2021.

  23 Februarie 2022
 • „De sărbători nu sunteți singuri!", proiectul Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului

  În cadrul proiectului „De sărbători nu sunteți singuri!", membrele Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Ramnicului au oferit peste 200 pachete cu alimente și dulciuri unor familii aflate în evidența asociației, dar și pentru copiii din parohiile Fedeleșoiu și Cernișoara.

  8 Decembrie 2021
 • Liga Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului a oferit sprijin mai multor familii

  La începutul anului bisericesc, membrele Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului au desfășurat mai multe activități sociale prin derularea proiectului „Cinstirea Maicii Domnului". 

  11 Septembrie 2021
 • Liga Femeilor Creștine Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului alături de beneficiarii centrelor sociale vâlcene

  Liga Femeilor Creștine Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului, a oferit în ziua de joi, 26 august, daruri de suflet beneficiarilor din centrele sociale vâlcene, activitate desfășurată cu sprijinul Mănăstirii Cozia.

  28 August 2021
 • Liga Femeilor Creștine Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului a organizat un nou pelerinaj pentru copiii de la „Casa Pinocchio”

  Liga Femeilor Creștine Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului a organizat sâmbătă, 23 mai, un nou pelerinaj pentru copiii de la „Casa Pinocchio” din Băbeni, coordonați de domnul Mihai Ghebrea și doamna Mihaela Pătru.

  24 Mai 2021
 • „De sărbători nu sunteți singuri" - proiectul Ligii Femeilor Creștine Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului

  La Praznicul Învierii Domnului, membrele Ligii Femeilor Creștine Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului au continuat proiectul social „De sărbători nu sunteți singuri"

  4 Mai 2021

Pagini