Parohia Brezoi I

 • Centrul catehetic de la Parohia Brezoi I și-a serbat ocrotitorul

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, prin coordonarea Biroului de Învățământ și Activități cu tineretul, al Arhiepiscopiei Râmnicului, miercuri 9 noiembrie, cu ocazia prăznuirii Sfântului Ierarh Nectarie, membrii grupului catehetic de la Parohia Brezoi I, alături de voluntarii parohiei și de părintele Vasile Marian Chima, și-au serbat ocrotitorul spiritual al centrului.

  10 Noiembrie 2023
 • Școala de Vară la Parohia Brezoi I

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, la sfârșitul lunii iulie, în cadrul Parohiei Brezoi I, s-a dat startul unei noi „școli de vară” parohiale, ce cuprinde activități educative și recreative pentru copiii din parohie şi nu numai.

  26 Iulie 2023
 • Sărbătoarea Iei la Parohia Brezoi I

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, sâmbătă 24 iunie, la Parohia Brezoi I s-au desfășurat o serie de activități catehetice dedicate Sărbătorii Nașterii Sfântului Ioan Botezătorul și Zilei Iei.

  26 Iunie 2023
 • Concursul Naţional Catehetic „Tinerii şi vârstnicii să laude numele Domnului”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Grupul Catehetic „Sfântul Nectarie” al Parohiei Brezoi I, Protopopiatul Călimănești, coordonat de părintele Vasile Chima împreună cu părintele Daniel Preoteasa și doamna Aurora Duță, profesor de Religie, a participat la Concursul Naţional Catehetic „Tinerii şi vârstnicii să laude numele Domnului”.

  3 Mai 2023
 • Școala de Vară a Parohiei Brezoi I

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în perioada 1-7 iulie, la Parohia Brezoi I s-a desfăşurat cea de-a VIII-a ediție a Școlii de vară, în cadrul căreia au fost organizate activități educaționale.

  7 Iulie 2019
 • Sarbătoarea Iei la Parohia Brezoi I

  La sărbătoarea Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, Parohia Brezoin I a organizat o serie de manifestări duhovnicești-culturale cu prilejul Zilei universale a iei.

  24 Iunie 2019
 • Manifestări dedicate Zilei universale a iei la Parohia Brezoi I

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, la Parohia Brezoi I, în ziua de 24 iunie, după săvârșirea Sfintei Liturghii a avut loc un eveniment cultural  dedicat Zilei universale a iei.

  25 Iunie 2018
 • Şcoala de vară a Parohiei Brezoi I la cea de-a șasea ediție

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, luni, 7 iulie, s-a dat startul ediţiei a VI-a a Școlii de vară organizată la Parohia Brezoi I din Protopopiatul Călimăneşti. 

  12 Iulie 2017
 • Eroii neamului cinstiți în localitatea Brezoi

  De ziua Înălţării Domnului, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, parohiile Brezoi I și Brezoi III au comemorat eroii neamului căzuţi la datorie în timpul Primului Război Mondial. 

  26 Mai 2017
 • Sărbătoarea Sfântului Andrei şi Ziua Naţională a României în Parohia Brezoi I

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul, în cadrul parteneriatului Parohiei Brezoi I cu Liceul „Gheorghe Surdu” au fost desfăşurate activităţi menite să încununeze Sărbătoarea Sfântului Andrei, Ocrotitorul Românilor, şi Ziua Naţională a României.

  1 Decembrie 2016
 • Hramul Parohiei Brezoi I

  Joi, 21 noiembrie, Parohia Brezoi I din Protopopiatul Călimăneşti a îmbrăcat haină de sărbătoare la praznicul Intrării în biserică a Maicii Domnului, ocrotitoarea  sfântului locaș. 

  22 Noiembrie 2016
 • Activități catehetice și sportive prilejuite de Ziua Internațională a șahului

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, sâmbătă, 19 iulie 2016, în cadrul programelor de catehizare desfășurate în parohiile Brezoi I și Bercioiu din Protoieria Călimănești, s-au desfășurat și activități de promovarea a „sportului minții” - șahul.

  21 Iulie 2016

Pagini