Eşti aici

Copiii din Centrele de îngrijire „Inimă pentru inimă”, vizitați de elevii seminariști și preoții din Protoieria Râmnicu Vâlcea

1 Noiembrie 2019 / Social

Protoieria Râmnicu-Vâlcea împreună cu reprezentanții Consiliului elevilor de la Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae”, ai Asociației Tinerilor Ortodocși Sfântul Valentin și ai parohilor Sfântul Ioan Botezătorul, Trăstari și Goranu au organizat în data de 31 octombrie o nouă activitate social-filantropică, prin vizitarea copiilor din casele de tip familial ale Fundației „Inimă pentru inimă” de la Ocnele Mari.

Părintele protoiereu Nicolae Proteasa organizează alături de preoți, elevi și o parte dintre voluntarii centrului catehetic Sfântul Ioan Botezătorul, acțiuni sociale la centre social-filantropice pentru copii și persoane vârstnice din cuprinsul județului Vâlcea. Săptămâna aceasta au fost vizitați copiii de la Centrul de îngrijire al Fundației „Inimă pentru inimă” de la Parohia Trăistari din Ocnele Mari, care au primit produse alimentare și de igienă, dar mai ales atenție, zâmbete și îmbrățișări. În acest demers s-au alăturat membri ai Asociației Tinerilor Ortodocși Sfântul Valentin a Arhiepiscopiei Râmnicului, condusă de pr. Siluan Dumitru Scurtu. Alăturarea acestor tineri a fost determinată de dorința de a deprinde săvârșirea faptelor milostive, dar și de a cultiva printre tinerii din generația lor sensibilitatea față de copiii care se bucură de ocrotire în casele de tip familial.

Alte articole despre: