Eşti aici

Flori și felicitări pentru mămicile și cadrele medicale de la Maternitatea Râmnicu-Vâlcea

8 Martie 2019 / Învățământ

Arhiepiscopia Râmnicului împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea și Asociația „Mămici din Vâlcea”, au organizat, vineri, 8 Martie, un eveniment dedicat mămicilor și cadrelor medicale de la Maternitatea din Râmnicu-Vâlcea.

Inițiatorii acestui eveniment, părintele Cristian Bănuță, Consilier Învățământ și Activități cu tineretul în cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului, doamna profesor Laura Lăcraru, inspector de Religie în cadrul ISJ Vâlcea, doamna Denisa Matei, președinta Asociației „Mămici din Vâlcea”, împreună cu reprezentanți ai Școlii „Take Ionescu” și ai Școlii Nr. 10 din Râmnicu-Vâlcea, elevi și preoți, au împărțit flori, felicitări și mărțișoare hand-made mămicilor și cadrelor medicale.

„Femeile creștine o cinstesc întotdeauna pe Maica Domnului care este Maica Vieții. Maica Domnului dă definitiv sacralitate vieţii şi menirii feminine. Mamele pot să-şi împodobească sufletul cu aceleaşi virtuţi care fac să strălucească chipul Sfintei Maici. De aceea, peste câteva zile, în apropierea sărbătorii Bunei-Vestiri, vom da împreună mărturie despre importanța acestui dar neprețuit pe care Dumnezeu ni l-a oferit prin dragostea și jertfelnicia mamelor noastre, care este darul vieții”, a subliniat părintele consilier Cristian Bănuță.

Alte articole despre: