Eşti aici

Etapa locală a Olimpiadei de Religie

15 Februarie 2020 / Învățământ

Seminarul Teologic Ortodox Sfântul Nicolae din Râmnicu-Vâlcea a găzduit sâmbătă, 15 februarie, etapa locală a Olimpiadei de Religie pentru clasele V-XII.

320 de elevi de la unitățile de învățământ din cuprinsul Arhiepiscopiei Râmnicului, secțiunea gimnaziu V-VIII și secțiunea liceu IX-XII, au participat la etapa locală a Olimpiadei de Religie, cultul ortodox.

            Competiția educațională, pentru unitățile de învățământ din municipiul Râmnicu-Vâlcea, a fost găzduită de Seminarul Teologic Ortodox Sfântul Nicolae din Râmnicu-Vâlcea și a fost organizată, prin implicarea profesorilor de Religie din judeţul Vâlcea, de Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea, reprezentată de doamna profesoară Laura Lăcraru, și Arhiepiscopia Râmnicului, reprezentată de părintele consilier eparhial Alexandru Cristian Bănuţă, al Sectorului învăţământ şi activităţi cu tineretul și de către pr. prof. dr. Ștefan Zară, consilier cultural  eparhial și directorul unității de învățământ teologic.

            Etape locale au fost organizate şi în alte zone ale judeţului, conform împărţirii pe cercuri pedagogice. Etapa județeană se va desfășura în data de 14 martie.

Alte articole despre: