Eşti aici

Acţiuni sociale desfăşurate de Liga Femeilor Creştin Ortodoxe Vâlcea

18 Decembrie 2017 / Social

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, joi, 14 decembrie, la Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanu” din Râmnicu-Vâlcea a avut loc o expoziţie cu vânzare de obiecte decorative. 

Banii strânşi o vor ajuta pe micuţa artistă de doar 9 ani, Daniela Nicolle Oncescu, să lupte pentru viaţă. Acțiunea a fost organizată de Liga Femeilor Creștin Ortodoxe Vâlcea, Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul" Vâlcea și Asociația Mămici din Vâlcea la inițiativa inginerului Bogdan Țigaret. 
Vineri, 15 decembrie, la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Zătreni, s-a desfăşurat manifestarea „Iubire, speranţe şi colinde pentru semenii noştri'' în cadrul proiectului „Iubirea de aproapele meu''. Părintele Iov Pătraşcu, monahul care scrie cu degetele de la piciorul stâng şi beneficiarii centrului au fost colindaţi de elevii Liceului Teoretic Grădiștea, coordonaţi de domnul Ilie Fârtat. La final membrii delegaţiei  împreună cu doamna Zenovia Zamfir, membră a Ligii Femeilor Creştin Ortodoxe Vâlcea, grupul „Rapsozii Oltului'', au  mers în pelerinaj la Mănăstirea Govora.

Alte articole despre: