Olimpiada de Religie

 • OLIMPIADA INTERDISCIPLINARĂ CULTURĂ ȘI SPIRITUALITATE ROMÂNEASCĂ

  În perioada 26-30 aprilie și 3-7 mai 2023 a avut loc etapa națională a OLIMPIADEI INTERDISCIPLINARE CULTURĂ ȘI SPIRITUALITATE ROMÂNEASCĂ (Limba și Literatura Română și Religie), desfășurată la Alba Iulia pentru clasele V-VIII și la Oradea pentru clasele IX-XII.

  8 Mai 2023
 • Rezultate deosebite pentru elevii vâlceni care au participat la Olimpiada Națională de Religie

  În perioada 19 – 23 aprilie a avut loc Etapa Națională a Olimpiadei de Religie - Cultul Ortodox, desfășurată la Deva, pentru clasele V-VIII, și la Arad, pentru clasele IX-XII.

  25 Aprilie 2023
 • 157 de copii au participat la etapa județeană a Olimpiadei de Religie

  Sâmbătă, 18 martie, Seminarul Teologic „Sfântul Ierarh Nicolae” din Râmnicu-Vâlcea a fost gazda etapei județene a Olimpiadei de Religie, la care au participat 157 de elevi din clasele V-XII de pe tot cuprinsul Eparhiei Râmnicului.

  19 Martie 2023
 • Etapa locală a Olimpiadei de Religie

  Seminarul Teologic Ortodox Sfântul Nicolae din Râmnicu-Vâlcea a găzduit sâmbătă, 15 februarie, etapa locală a Olimpiadei de Religie pentru clasele V-XII.

  15 Februarie 2020
 • Etapa județeană a Olimpiadei de Religie la Râmnicu-Vâlcea

  O sută douăzeci și șapte de elevi de la clasa a V-a până la clasa a XII-a, de la unitățile de învățământ din cuprinsul județului Vâlcea, au participat sâmbătă, 23 martie, la etapa județeană a Olimpiadei de Religie – cultul ortodox. Locul de desfășurare a fost Seminarul Teologic Ortodox Sfântul Nicolae din Râmnicu-Vâlcea.

  23 Martie 2019
 • Elevi vâlceni premiați la Olimpiada Națională de Religie, cultul ortodox

  În perioada 12-15 aprilie 2018, s-a desfășurat la Iași Etapa Națională a Olimpiadei de Religie.

  15 Aprilie 2018
 • Etapa judeţeană a Olimpiadei de Religie

  La Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Nicolae” din Râmnicu-Vâlcea s-a desfăşurat, sâmbătă, 3 martie, etapa judeţeană a Olimpiadei de Religie pentru clasele VII-XII   şi concursul judeţean pentru elevii din clasele V-VI.

  3 Martie 2018
 • Olimpiada de Religie pentru clasele VII-XII şi Concursul judeţean Spiritualitate creştină

  În data de 17 februarie 2018, la Seminarul Teologic Ortodox Sfântul Nicolae din Râmnicu-Vâlcea s-a desfăşurat etapa locală a Olimpiadei de Religie pentru clasele VII-XII, zona Râmnicu Vâlcea. Totodată, a avut loc şi etapa locala a Concursului judeţean Spiritualitate creştină, pentru clasele V-VI.

  19 Februarie 2018
 • Concursul Spiritualitate Creştină şi Olimpiada judeţeană de Religie la Seminarul Teologic

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, mai mulţi elevi de la școlile și liceele din județul Vâlcea au participat sâmbătă, 18 martie, la etapa județeană a Olimpiadei de Religie, elevii claselor a V-a şi a VI-a la Concursul Spiritualitate Creştină, iar elevii Seminarului Teologic “Sfântul Nicolae” la etapa locală a Olimpiadei pentru disciplinele teologice. 

  18 Martie 2017
 • Etapa locală a Olimpiadei de religie și Concursul județean Spiritualitate creștină

  Din încredinţarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, și cu acordul doamnei Inspector Școlar General Andra Bică, în data de 21 ianuarie 2017 s-a desfăşurat etapa locală a Olimpiadei de Religie pentru clasele VII-XII şi Concursul Spiritualitate creştină pentru clasele V-VI. 

  21 Ianuarie 2017
 • Olimpiada de Religie

  Etapa judeţeană a Olimpiadei de Religie a avut loc la Seminarul Teologic din Râmnic

  La Seminarul Teologic Ortodox Sfântul Nicolae din Râmnicu Vâlcea s-a desfăşurat etapa judeţeană a Olimpiadei de Religie pentru clasele VII-XII şi etapa pe şcoală a Olimpiadei de religie pentru seminariile şi liceele teologice ortodoxe.

  9 Martie 2016