Eşti aici

157 de copii au participat la etapa județeană a Olimpiadei de Religie

19 Martie 2023 / Învățământ

Sâmbătă, 18 martie, Seminarul Teologic „Sfântul Ierarh Nicolae” din Râmnicu-Vâlcea a fost gazda etapei județene a Olimpiadei de Religie, la care au participat 157 de elevi din clasele V-XII de pe tot cuprinsul Eparhiei Râmnicului.

Prin lucrarea lor, aceștia au arătat că, în societatea actuală, Mântuitorul Hristos Își face simțită prezența în mijlocul tinerilor, care au fost călăuziți de îndemnul Său: „Așa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, așa încât să vadă faptele voastre cele bune și să slăvescă pe Tatăl vostru cel din ceruri”(Matei 5,16).

Printre cei ce au asigurat buna desfășurare a Olimpiadei se află doamna prof. Laura Lăcraru, inspector școlar pentru disciplina Religie, părintele profesor Gheorghe Florin Tudosescu, director al Seminarului Teologic „Sfântul Ierarh Nicolae” din Râmnicu-Vâlcea și părintele consilier Vasile Marian Chima din cadrul Sectorului Învățământ și activități cu tinerii al Arhiepiscopiei Râmnicului.

Etapa națională a Olimpiadei de Religie pentru gimnaziu va avea loc în perioada 19-23 aprilie 2023 la Deva, județul Hunedoara, iar pentru licee se va desfășura în perioada 19-23 aprilie 2023 la Arad, județul Arad.

 

 

Alte articole despre: