Eşti aici

Proiectul „O floare, din suflet!” derulat de Centrul de Consiliere și Informare „Doamna Maria Brâncoveanu”

13 Martie / Social

Cu ocazia zilei de 8 martie, Centrul de Consiliere și Informare „Doamna Maria Brâncoveanu” din cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului a derulat Proiectul „O floare, din suflet!”.
Activitatea s-a desfășurat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, la Maternitatea din Râmnicu-Vâlcea, unde au fost oferite flori proaspetelor mămici, tuturor pacientelor dar și personalului angajat.

„Doamnele aflate în Maternitate în aceste zile de primăvară au primit flori din partea Părintelui Arhiepiscop Varsanufie, în dorința de a le binecuvânta pe cele care au primit de la Dumnezeu darul vieții, dar și de a le încuraja pe cele care se află pe patul de suferință, răbdând sub greutatea bolilor. Am fost primiți cu o dragoste sinceră, iar doamnele s-au arătat foarte încântate de vizita noastră.
Aceste frumoase tradiţii, care însoțesc începutul de primăvară, cât și celelalte momente de sărbătoare de peste an, contribuie la întărirea sentimentului de comuniune și de sprijin reciproc, în cadrul comunității noastre”, a precizat dna. Viorica-Adriana Iancu, Consilier Social al Arhiepiscopiei Râmnicului.

Alte articole despre: