Procesiune

 • Procesiune cu Icoana Maicii Domnului de la Mănăstirea Dintr-un Lemn, cu moaștele Sfântului Ierarh Nectarie și ale Sfântului Cuvios Grigorie Decapolitul

  Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, a purtat, sâmbătă, 28 martie, după săvârșirea Sfintei Liturghii, în procesiune pe străzile municipiului Râmnicu-Vâlcea icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Dintr-un Lemn,  racla cu moaștele Sfântului Ierarh Nectarie de la Catedrala Arhiepiscopală și racla cu moaștele Sfântului Cuvios Grigorie Decapolitul de la Mănăstirea Bistrița.

  31 Martie 2020
 • Procesiune de Bobotează în Parohia Crețeni, Protoieria Drăgășani

  De praznicul Botezului Domnului, în Parohia Crețeni, Protopopiatul Drăgășani, a fost organizată o procesiune între locașurile de cult ale parohiei.

  7 Ianuarie 2020
 • Procesiune cu Icoana Sfântului Apostol Andrei în municipiul Drăgășani

  În ajunul sărbătorii Sfântului Apostol Andrei în municipiul Drăgășani a fost organizată o procesiune cu Icoana Sfântului Apostol Andrei.

  30 Noiembrie 2019
 • Procesiune la Școala de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, în data de 7 noiembrie, la Școala de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani a avut loc Procesiune cu icoana Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, ocrotitorii Jandarmeriei Române.

  7 Noiembrie 2019
 • Procesiune în Parohia Pietrarii de Sus

  Parohia Pietrarii de Sus, comuna Pietrari, Protopopiatul Râmnicu-Vâlcea, a organizat duminică, 31 martie, o procesiune cu Sfânta Cruce.

  1 Aprilie 2019
 • Procesiune cu sfintele icoane în Parohia Boişoara

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Parinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în Parohia Boişoara din Protoieria Călimăneşti în Duminica Ortodoxiei, s-a desfășurat o procesiune cu Sfintele Icoane.

  20 Martie 2019
 • Procesiune cu Icoana Sfântului Apostol Andrei la Drăgășani

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în Protoieria Drăgășani are loc în fiecare an, procesiunea de Sfântul Andrei, ocrotitorul României.

  3 Decembrie 2018
 • Procesiune de Sfinții Arhangeli Mihail și Gavriil în Protoieria Drăgășanii

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, biserica cu hramul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi din Drăgășani a organizat Procesiunea cu icoana hramului și a ocrotitorilor Jandarmeriei, în municipiul Drăgășani.

  9 Noiembrie 2018