Parohia Foleștii de Sus

 • Cateheză la hramul bisericii din Foleştii de Sus

  Preoții și credincioșii Parohiei Foleștii de Sus din Protoieria Horezu au trăit momente de aleasă sărbătoare miercuri, 16 ianuarie, la sărbătoarea „Cinstirea lanţului Sfântului Apostol Petru”, hramul bisericii parohiale.

  17 Ianuarie 2019
 • „Cinstirea lanţului Sfântului Apostol Petru”, activitate catehetică la hramul bisericii parohiale din Foleştii de Sus

  Cu binecucântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, luni 15 ianuarie, în Parohia Foleștii de Sus din Protopopiatul Horezu a început  serbarea hramului bisericii parohiale, „Cinstirea lanţului Sfântului Apostol Petru”.

  16 Ianuarie 2018
 • „Cinstirea lanţului Sfântului Apostol Petru”, hramul bisericii Parohiei Foleştii de Sus

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, luni 16 ianuarie 2017, Parohia Foleștii de Sus și-a serbat unul din hramurile bisericii parohiale, „Cinstirea lanţului Sfântului Apostol Petru”.

  17 Ianuarie 2017
 • Proiectul filantropic „Dăruind, învățăm să iubim”

  Într-o atmosferă plină de emoție și bucurie prilejuită de sărbătorirea Sfântului Arhidiacon Ștefan, elevii din grupul de creație al Școlii Gimnaziale Foleștii de Sus au împărțit alimente oamenilor nevoiași din Parohia Foleștii de Sus. Materialele confecționate de acești elevi au fost expuse și vândute în cadrul concursului Marea Taină a Nașterii Domnului, desfășurat în  data de 17 decembrie 2016.

  30 Decembrie 2016
 • Concursul interjudeţean „Marea Taină a Naşterii Domnului”, la Tomșani-Vâlcea

  Sâmbătă, 17 decembrie, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în Sala de festivităţi a Căminului Cultural Foleștii de Sus, din comuna Tomşani, judeţul Vâlcea, s-a desfăşurat cea de-a VIII-a ediţie a Concursului interjudeţean „Marea Taină a Naşterii Domnului”.

  19 Decembrie 2016
 • Slujire arhierească în Parohia Foleștii de Sus

  Marți, 8 noiembrie, în ziua prăznuirii Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, a săvârșit Sfânta Liturghie în biserica din satul Bălțățeni, filie a Parohiei Foleștii de Sus, Protopopiatul Horezu.

  8 Noiembrie 2016
 • Tabără la Vârful lui Roman

  Tineri din Parohia  Foleștii de Sus  au participat la cea de-a doua ediție a excursiei cu campare de corturi pe muntele Căpățânii,  aproape de Vârful lui Roman, proiect inițiat de către Părintele Vasile-Emanoil Găman.

  9 Septembrie 2016
 • Prăznuirea Sfinților Apostoli Petru și Pavel

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, șirul catehezelor cu prilejul sărbătoriri hramurilor în parohii a continuat în Protopopiatul Horezu cu cele în cinstea Sfinților Apostoli Petru și Pavel din 29 iunie.

  29 Iunie 2016
 • Parohia Stoenești

  Ziua Europeană a Muzicii în Protopopiatul Horezu

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, s-au desfășurat o serie de activități legate de sărbătoarea muzicii în Europa.

  27 Iunie 2016
 • Parohia Foleștii de Sus

  Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor în Protopopiatul Horezu

  Marele praznic al Înălțării Domnului în Biserica Ortodoxă Română este zi de comemorare și pentru eroii neamului românesc care și-au dat viața pentru Țară și Biserică, pentru neam și urmași.

  13 Iunie 2016
 • Parohia Slăvești

  Ziua Copilului plină de bucurie în parohiile Protopopiatului Horezu

  Ziua de 1 iunie, ziua care prilejuiește bucurie în inima fiecărui copil din lumea aceasta, a adus și anul acesta momente deosebit de frumoase copiilor din Protopopiatul Horezu.

  2 Iunie 2016
 • Ziua mondială fără tutun

  Ziua mondială fără tutun

  Vineri, 27 mai 2016, la Parohia Foleștii de Sus, cu binecuvânarerea Înaltpresfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, s-a desfășurat o activitate catehetică organizată de părintele Vasile-Emanoil Găman, ce a avut la bază, Ziua mondială fără tutun.

  27 Mai 2016

Pagini