Eşti aici

Activități cu tematică pascală la Parohia Greblești

18 Aprilie / Învățământ

În urma parteneriatului dintre dintre Școala Gimnazială Greblești și Parohia Greblești, Biserica cu hramul „Sfânta Filofteea”, a fost gazda micilior școlari și preșcolari ce au desfășurat o serie de activități și ateliere de pictură și creație, inspirate de marele praznic al creștinătății - Învierea Domnului.

Astfel, luni, 16 aprilie, cei mici, sub îndrumarea doamnelor învățătoare Constantin Ana-Maria, Pieptea Alexandra și a doamnei educatoare Negoescu Angelica au luat parte la un atelier cu tematică pascală, unde au avut ocazia să picteze scena Învierii Domnului, să realizeze diverse decorațiuni de Paște și să asambleze un puzzle cu Mănăstirea Meteora.
În cadrul atelierului, părintele paroh Negoescu Nicolae-Daniil, le-a împărtășit micilor artiști diverse istorioare pline de înțelepciune, amintind totodată și desprea tradiția vopsirii ouălor în roșu, simbol al jertfei și iubirii lui Hristos față de întraga omenire.
Ziua s-a încheiat cu zâmbetele copiilor, care s-au bucurat de realizările lor și au primit în dar, din partea parohiei, fructe și dulciuri.

Alte articole despre: