Eşti aici

Parohia Stoenești
Parohia Stoenești
Parohia Foleștii de Sus
Parohia Foleștii de Sus
Parohia Foleștii de Sus
Parohia Foleștii de Sus
Parohia Foleștii de Sus
Parohia Foleștii de Sus

Ziua Europeană a Muzicii în Protopopiatul Horezu

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, s-au desfășurat o serie de activități legate de sărbătoarea muzicii în Europa.

Activitățile care au avut loc în Parohia Stoenești, luni, 20 iunie, de sărbătoarea Sfintei Treimi, au constat în organizarea unui mic spectacol de pricesne susținut de copiii Școlii Gimnaziale Stoenești, îndrumați de doamna învățătoare Pelesca Mihaela. Această lucrare face parte din șirul de activități generate în urma proiectului de parteneriat dintre Parohia Stoenești, Școala Gimnazială Stoenești și Primăria Stoenești, care a asigurat transportul.

Finalul a fost încununat de cuvântul elaborat de părintele paroh Cosmin Stamatoiu, despre Dumnezeul adevărat în Treime lăudat.

La Parohia Foleștii de Sus, Ziua Europeană a Muzicii a fost marcată prin întâlnirea copiilor Centrului Educativ Inovativ, care fac parte din corul parohiei Aghiofilia. Aceștia s-au întâlnit la centru, marți, 21 iunie, au cântat și totodată au repetat noile cântece religioase, patriotice și populare în vederea pregătirii unui program artistic deosebit.

Spectacol a fost susținut vineri, 24 iunie la ora 12, în deschiderea serbării de sfârșit de an școlar 2015-2016.

 

Alte articole despre: