Eşti aici

Tineri din Dăești
Tineri din Dăești
Tineri din Dăești
Tineri din Dăești
Cateheză

Tinerii din Dăești L-au întâmpinat pe Hristos

Preoţii din localitatea Dăeşti s-au pregătit pentru marele praznic al Întâmpinării Domnului, dar şi pentru marcarea Zilei Mondiale a Tineretului Ortodox. Copiii de la cele trei şcoli din comună L-au întâmpinat pe Hristos și au primit cu multă bucurie binecuvântarea preoţilor, prin participarea la Sfânta Liturghie.

Preoţii din localitatea Dăeşti s-au pregătit pentru marele praznic al Întâmpinării Domnului, dar şi pentru marcarea Zilei Mondiale a Tineretului Ortodox. Însoţiţi de profesorul de religie Tiţa Silviu, dar şi de unele învăţătoare, copiii de la cele trei şcoli din comună L-au întâmpinat pe Hristos și au primit cu primit cu multă bucurie binecuvântarea preoţilor, prin participarea la Sfânta Liturghie.

Marți, 2 februarie 2016, copiii de la Scoala Primară Fedeleşoiu au participat la slujba Utreniei, săvârșită în Biserica Sfinții Apostoli Petru şi Pavel din satul Fedeleşoiu, fiind binecuvântaţi de părintele Gheorghe Bănicioiu.

Ajuns la Scoala din Satul Sâmbotin, profesorul de religie s-a deplasat cu copiii la Biserica Intrarea în Biserică a Maicii Domnului, unde a participat la Sfânta Liturghie, săvârșită de părintele Adrian Olteanu Adrian.

Ziua s-a încununat printr-o activitate de cateheză asupra sărbătorii împărătești a Întâmpinării Domnului, susţinută de preotul Vasile-Daniel Mitu, de la Parohia Dăeşti I. Activitatea s-a desfăşurat la Şcoala Gimnazială Dăeşti, de la ora 13:00, în cabinetul de Religie, amenajat cu ani în urmă, prin colaborarea cu profesorul de religie Silviu Tiţa. În timpul catehezei, copiii au urmărit şi un material video despre rugăciunea tinerilor.

Alte articole despre: