Eşti aici

Copiii de la Grădinița „Toți Sfinții” participă la activitățile bisericii închinată ocrotitorilor săi

20 Aprilie 2022 / Învățământ

În perioada care ne apropie de Sărbătoarea Învierii Domnului, copiii de la Grădinița „Toți Sfinții” participă la activitățile catehetice organizate de preoții Mihai și Constantin Cârstea în biserica care, de peste un secol, a devenit ocrotitoarea instituției de învățămt, motiv pentru care a fost denumită, nu de puține „casa de la biserică”.

Curiozitățile de tot felul ale celor mici, a căror vârstă nu depășește șase anișori, au fost deslușite de părintele Mihai Cârstea, care le-a vorbit despre dragostea nesfârșită a lui Dumnezeu față de oameni.
Vorbind despre proiectul catehetic, părintele Mihai a subliniat: „dorim să-i ajutăm pe cei mici să-și deschidă mintea și sufletul spre credință si sa-i apropiem cat mai mult de adevăratele valori spirituale. Oferindu-le posibilitatea de a trăi intens unele momente religioase, vom reuși să le influențăm comportamentul de zi cu zi și să-i educăm în spiritul valorilor moral religioase: dragostea față de Dumnezeu și față de sfinți, iubirea de aproapele și împlinirea faptelor bune”.

Alte articole despre: