Eşti aici

Elevii Seminarului Teologic implicați în acțiuni de voluntariat cu caracter ecologic

7 Aprilie 2017 / Învățământ

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, în cadrul parteneriatului „Dumnezeu a creat natura, Omul este responsabil cu întreținerea ei”, s-a desfășurat la Ocolul Silvic Romani, o activitate de voluntariat dedicată „Lunii internaționale a pădurii”.

În cadrul acțiunii de voluntariat s-a dorit sprijinirea personalului și voluntarilor de la Ocolul Silvic în activitatea de replantare a zonelor forestire distruse în ultimii ani.

Astfel, elevi ai Seminarului Teologic Ortodox Sfântul Nicolae și ai Școlii Gimnaziale Waldorf, din Râmnicu-Vâlcea, coordonați de doamnele profesoare Maria Aura Anghel și Lazăr Alina Ștefania, alături de elevi ai Liceului Constantin Brâncoveanu din Horezu, coordonați de doamna profesor Constantinescu Liliana, au fost îndrumați de specialiști silvici conduși de domnul inginer Marius Dan Sîiulescu, în realizarea lucrărilor de repicat, cărat humus și plantat.

„Mulțumim din suflet tuturor celor implicați, cu mult drag măicuțelor de la Mănăstirea Hurezi pentru hrana și ospitalitatea oferită! Ne propunem să revenim, pentru a continua munca începută!” – a spus doamna profesor Maria Aura Anghel.

Alte articole despre: