Seminarul Teologic Ortodox Sfântul Nicolae

 • Serbare de Crăciun la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Nicolae” din Râmnicu-Vâlcea

  Ca în fiecare an, în zilele premergătoare vacanței de iarnă, prilejuită de prăznuirea Nașterii Domnului, în instituțiile de învățământ preuniversitar sunt organizate serbări. La Seminarul Teologic Ortodox Sfântul Nicolae din Râmnicu-Vâlcea, serbarea de Crăciun a fost organizată joi, 19 decembrie.

  19 Decembrie 2019
 • Copiii din Centrele de îngrijire „Inimă pentru inimă”, vizitați de elevii seminariști și preoții din Protoieria Râmnicu Vâlcea

  Protoieria Râmnicu-Vâlcea împreună cu reprezentanții Consiliului elevilor de la Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae”, ai Asociației Tinerilor Ortodocși Sfântul Valentin și ai parohilor Sfântul Ioan Botezătorul, Trăstari și Goranu au organizat în data de 31 octombrie o nouă activitate social-filantropică, prin vizitarea copiilor din casele de tip familial ale Fundației „Inimă pentru inimă” de la Ocnele Mari.

  1 Noiembrie 2019
 • Întâlnire catehetică la Protopopiatul Drăgășani cu elevii admiși la Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în Protoieria Drăgășani a avut loc o întâlnire catehetică a elevilor admiși anul acesta la Seminarul Teologic Sfântul Nicolae din Râmnicu Vâlcea cu părintele protopop și preoții parohiilor din care provin tinerii.

  2 Iulie 2019
 • Festivitatea de premiere și sfârșit de an școlar la Seminarul Teologic din Râmnicu-Vâlcea

  Absolvenții claselor de „Teologie” și „Științe sociale” ale Seminarului Teologic Ortodox Sfântul Nicolae din Râmnicu-Vâlcea au participat joi, 13 iunie, la festivitatea de premiere, prilejuită de sfârșitul anului școlar.

  13 Iunie 2019
 • Elevii Seminarului Teologic „Sfântul Nicolae” continuă „Zilele prieteniei” în centrele Fundației „Inimă pentru Inimă”

  Elevii Seminarului arată în cadrul proiectului „Zilele prieteniei” că iubirea de aproapele le este o virtute dragă, iar pentru bucuria întâlnirii cu prietenii lor care sunt îngrijiți în cadrul fundației, au colectat alimente, legume, fructe și dulciuri.

  26 Noiembrie 2018
 • Activități educative și sociale ale elevilor Seminarului Teologic „Sfântul Nicolae” în Săptămâna „Să știi mai multe, să fii mai bun!”

  În cadrul activităților desfășurte în Săptămâna „Să știi mai multe, să fii mai bun!”, elevii Seminarului Teologic Sfântul Nicolae din Râmnicu-Vâlcea au participat la activități educative, culturale și sociale.

  2 Noiembrie 2018
 • Festivitatea de premiere a elevilor seminarişti din Râmnicu-Vâlcea

  Joi, 14 iunie, Sala Iosif Episcopul a Casei  Sfântul Ierarh Calinic a găzduit festivitatea de premiere a elevilor Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Nicolae“ din Râmnicu-Vâlcea.

   

  15 Iunie 2018
 • Elevi ai Seminarului Teologic la Școala Universitară de Vară „Rose”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, un grup de 7 elevi de la Seminarul Teologic Ortodox ,,Sfântul Nicolae” din  Râmnicu-Vâlcea au participat timp de două săptămâni (în perioada 28 august - 10 septembrie) la Școala Universitară de Vară ,,Rose” implementată de toate facultățile Universității din Craiova. 

  12 Septembrie 2017
 • Deschiderea Anului şcolar la Seminarul Teologic Ortodox din Râmnicu-Vâlcea

  La Seminarul Teologic Ortodox Sfântul Nicolae  din Râmnicu-Vâlcea a avut loc luni, 11 septembrie, deschiderea solemnă a cursurilor pentru noul an şcolar 2017-2018. 

  12 Septembrie 2017
 • Activități ale Consiliului elevilor de la Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae”

  În perioada premergătoare vacanței de vară, Consiliul elevilor Seminarului Teologic a desfășurat mai multe proiecte cu caracter educativ social în parteneriat cu alte instituții de învățământ din județul Vâlcea.

  22 Iunie 2017
 • Elevii Seminarului Teologic implicați în acțiuni de voluntariat cu caracter ecologic

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, în cadrul parteneriatului „Dumnezeu a creat natura, Omul este responsabil cu întreținerea ei”, s-a desfășurat la Ocolul Silvic Romani, o activitate de voluntariat dedicată „Lunii internaționale a pădurii”.

  7 Aprilie 2017
 • Manifestări dedicate Unirii Principatelor la Seminarul Teologic

  În data de 25 ianuarie la Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” din Râmnicu-Vâlcea catedrele de Istorie și Muzica ale instituției de învățământ au marcat importantul eveniment istoric al Unirii celei Mici printr-un cenaclu cultural artistic coordonat de doamna Prof. Saic Eliza și Arhid. Prof. Dr. Codruț-Dumitru Scurtu.

  26 Ianuarie 2017

Pagini