Seminarul Teologic Ortodox Sfântul Nicolae

 • Elevii Seminarului Teologic „Sfântul Nicolae” continuă „Zilele prieteniei” în centrele Fundației „Inimă pentru Inimă”

  Elevii Seminarului arată în cadrul proiectului „Zilele prieteniei” că iubirea de aproapele le este o virtute dragă, iar pentru bucuria întâlnirii cu prietenii lor care sunt îngrijiți în cadrul fundației, au colectat alimente, legume, fructe și dulciuri.

  26 Noiembrie 2018
 • Activități educative și sociale ale elevilor Seminarului Teologic „Sfântul Nicolae” în Săptămâna „Să știi mai multe, să fii mai bun!”

  În cadrul activităților desfășurte în Săptămâna „Să știi mai multe, să fii mai bun!”, elevii Seminarului Teologic Sfântul Nicolae din Râmnicu-Vâlcea au participat la activități educative, culturale și sociale.

  2 Noiembrie 2018
 • Festivitatea de premiere a elevilor seminarişti din Râmnicu-Vâlcea

  Joi, 14 iunie, Sala Iosif Episcopul a Casei  Sfântul Ierarh Calinic a găzduit festivitatea de premiere a elevilor Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Nicolae“ din Râmnicu-Vâlcea.

   

  15 Iunie 2018
 • Elevi ai Seminarului Teologic la Școala Universitară de Vară „Rose”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, un grup de 7 elevi de la Seminarul Teologic Ortodox ,,Sfântul Nicolae” din  Râmnicu-Vâlcea au participat timp de două săptămâni (în perioada 28 august - 10 septembrie) la Școala Universitară de Vară ,,Rose” implementată de toate facultățile Universității din Craiova. 

  12 Septembrie 2017
 • Deschiderea Anului şcolar la Seminarul Teologic Ortodox din Râmnicu-Vâlcea

  La Seminarul Teologic Ortodox Sfântul Nicolae  din Râmnicu-Vâlcea a avut loc luni, 11 septembrie, deschiderea solemnă a cursurilor pentru noul an şcolar 2017-2018. 

  12 Septembrie 2017
 • Activități ale Consiliului elevilor de la Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae”

  În perioada premergătoare vacanței de vară, Consiliul elevilor Seminarului Teologic a desfășurat mai multe proiecte cu caracter educativ social în parteneriat cu alte instituții de învățământ din județul Vâlcea.

  22 Iunie 2017
 • Elevii Seminarului Teologic implicați în acțiuni de voluntariat cu caracter ecologic

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, în cadrul parteneriatului „Dumnezeu a creat natura, Omul este responsabil cu întreținerea ei”, s-a desfășurat la Ocolul Silvic Romani, o activitate de voluntariat dedicată „Lunii internaționale a pădurii”.

  7 Aprilie 2017
 • Manifestări dedicate Unirii Principatelor la Seminarul Teologic

  În data de 25 ianuarie la Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” din Râmnicu-Vâlcea catedrele de Istorie și Muzica ale instituției de învățământ au marcat importantul eveniment istoric al Unirii celei Mici printr-un cenaclu cultural artistic coordonat de doamna Prof. Saic Eliza și Arhid. Prof. Dr. Codruț-Dumitru Scurtu.

  26 Ianuarie 2017
 • Luceafărul poeziei românești elogiat la Seminarul Teologic Sfântul Nicolae din Râmnicu-Vâlcea

  La Seminarul Teologic Sfântul Nicolae din Râmnicu-Vâlcea a avut loc luni, 16 ianuarie 2017, un eveniment cultural dedicat împlinirii a 167 ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu.

  17 Ianuarie 2017
 • Bucuria colindelor pe scena Filarmonicii „Ion Dumitrescu”

  Cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în data de 15 decembrie 2016, în sala Filarmonicii „Ion Dumitrescu” din Râmnicu-Vâlcea a avut loc Concertul de colinde Colindăm, Doamne, colind, eveniment aflat la cea de-a II-a ediție. 

  15 Decembrie 2016
 • Întâlnire cu tinerii din centrele de plasament

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în Anul omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox şi Anul comemorativ al Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul şi al tipografilor bisericeşti, Arhiepiscopia Râmnicului, Asociaţia pentru copii şi bătrâni „Sfântul Hristofor”, Liga Femeilor Creştin Ortodoxe Vâlcea, Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” Vâlcea, vor organiza un program de activităţi religioase şi educativ- culturale, în perioada 18-20 noiembrie 2016, dedicat copiilor şi tinerilor din centrele de plasament d

  14 Noiembrie 2016
 • „Recunoştinţa” la Parohia Valea Bisericii - Orleşti

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului şi sub îndrumarea Biroului de Cateheze şi Activităţi cu tineretul, în Parohia Valea Bisericii - Orleşti s-a desfășurat evenimentul religios-cultural „Recunoştinţa”, ediţia 2016.

  7 Noiembrie 2016

Pagini