Eşti aici

Activități educative și de caritate ale APOR Vâlcea

14 Martie 2017 / Învățământ

Asociația Părinților pentru Ora de Religie din cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Dr. Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului,  continuă  tradiția acțiunilor de caritate, prin bunăvoința unor oameni preocupați nu numai de prosperitatea individuală, ci și de nevoia reală a celor care merită o șansă

Pe data de 10 martie 2017, copiii de la Grădinița din cadrul Școlii Lăunele de Jos, comuna Dănicei, au primit cărți de povești și cărți de colorat, rechizite, materiale didactice și consumabile necesare în activitățile curente. În egală măsură, cei mici s-au bucurat și de surprizele dulci pe care le-au primit, un motiv în plus să zâmbească la început de primăvară.

„APOR a manifestat o atitudine  constantă și susținută  de mediatizare în rândul părinților, a partenerilor sociali și instituționali a unor acțiuni de caritate, cultivând nu doar conjunctural oportunitatea unor asemenea inițiative, ci încercând să le promoveze firesc, ca pe o datorie cetățenească . Sperăm să ni se alăture cât  mai mulți susținători ai cauzei noastre, preocupați să dezvolte asemenea proiecte, în beneficiul acelora care au nevoie de ajutor”, a spus doamna prof. Daniela Samoilă, Președinte APOR Vâlcea.

Alte articole despre: