Eşti aici

Întâlnirea de lucru a responsabililor cu cateheza parohială și activititățile cu tinerii și a reprezentanților organizațiilor de tineret din Mitropolia Olteniei

18 Noiembrie 2023 / Învățământ

În perioada 17-18 noiembrie 2023, la Mănăstirea Lainici, a început întâlnirea de lucru a responsabililor cu cateheza parohială și activititățile cu tinerii și a reprezentanților organizațiilor de tineret din Mitropolia Olteniei. 
În cadrul întâlnirii, ce a avut ca invitați pe Pr. Mihai Ciucur – inspector eparhial în cadul Departamentului de Tineret al Episcopiei Caransebeșului și Reprezentanții Asociației Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte, s-a demarat formarea unei strategii de lucru cu tinerii a organizațiilor de tineret din eparhiile Mitropoliei Olteniei, cât și a agendei comune de activități.
Principala temă de anul acesta a responsabililor oranizațiilor, o reprezintă formarea unor noi Centre de Tineret eparhiale sau parohiale, astfel încât activitatea cu tinerii în biserică să fie una îmbunătățită și folositoare prin dezvoltarea unor tabere și formarea de noi voluntari.
Astfel, la această întâlnire a fost prezentă, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, delegația Arhiepiscopiei Râmnicului. 

Alte articole despre: