Eşti aici

Sprijin oferit de membrele Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului la începutul sezonului rece

18 Noiembrie 2022 / Social

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, în prima parte a lunii noiembrie, membrele Ligii au desfășurat o serie de acțiuni în cadrul proiectelor aflate în derulare. Astfel, au fost vizitați beneficiarii Centrului Social de la Măciuca și copiii care se bucură de ocrotire în cadrul „Căsuței cu pitici" de la Ocnele Mari. În cadrul vizitelor, doamnele au inițiat ateliere de socializare și recreere, oferindu-le sprijin și în desfășurarea activităților zilnice.

Acțiunile cu caracter social au continuat prin vizitarea comunității de la Valea lui Stan, unde au fost dăruite obiecte de îmbrăcăminte necesare în perioada de iarnă. Totodată, la sediul Asociației din municipiul Râmnicu-Valcea, zilnic sunt sprijinite persoane care trec prin perioade dificile, fie cu îmbrăcăminte sau încălțăminte, fie cu bani pentru rețete și utilități și chiar cu obiecte de mobilier și electrocasnice oferite de persoanele care sprijină activitățile sociale desfășurate. 
Pentru bună organizare a acestora, membrele Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului se întâlnesc în ședințe periodice la care participă împreună cu părintele Siluan Dumitru Scurtu, îndrumătorul spiritual al Asociației.

Alte articole despre: