Cercul Pastoral Măciuca

 • Lucrările Cercului pastoral Măciuca

   Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în ziua de 17 martie 2017, la Parohia Măciuca Bocșa, s-au desfășurat lucrările Cercului pastoral Măciuca din Protoieria Drăgășani.

  18 Martie 2017
 • Întrunirea Cercului pastoral-misionar Măciuca

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în data de 2 decembrie, la Parohia Mamu, din comuna Mădulari, Protoieria Drăgășani, s-au desfășurat lucrările Cercului pastoral-misionar Măciuca.

  5 Decembrie 2016
 • Cercul Pastoral Măciuca

  Cercul Pastoral Măciuca s-a întrunit la Parohia Mărgineni

  Marţi, 16 martie 2016, la Parohia Sf. Nicolae Mărgineni, din comuna Valea Mare, cu binecuvântarea ÎPS Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Invățământ și activități cu tineretul, a avut loc o nouă întrunire a Cercului Pastoral Măciuca.

  În prezenţa a numeroşi credincioşi, s-a săvârşit Taina Sfântului Maslu, la sfârşitul căruia părintele paroh Făurar Ion, a ţinut un scurt cuvânt de învăţătură, iar domnul profesor de Religie, Nicolaescu Adrian, a prezentat tema Sfânta Taina a Maslului-importanţa şi efectele acesteia în viaţa credincioşilor.

  13 Martie 2016