Eşti aici

Spectacol pentru copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă – Băbeni

20 Decembrie 2018 / Învățământ

Copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă – Băbeni au fost colindați de către elevii Seminarului Teologic „Sfântul Nicolae” în cadrul spectacolul organizat la Sala „Geo Saizescu” a Teatrului Ariel din Râmnicu-Vâlcea, joi, 20 decembrie.

Evenimentul a fost organizat de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională cu sprijinul Inspectoratului Școlar Vâlcea, Arhiepiscopiei Râmnicului și a altor instituții de educație și de caritate.

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Băbeni este o școală pentru copiii cu dizabilități mintale și asociate, care oferă programe educaționale și de terapie recuperatorie adaptate nevoilor beneficiarilor săi, în vederea ameliorării deficitelor și atingerii unui maxim al progresului pentru fiecare caz în parte.

Beneficiarii săi sunt copii cu vârste cuprinse între 3 și 17 ani, preșcolari și elevi cu dizabilități diferite. Prin toate activitățile instructiv educative și terapeutice oferite de școală se urmărește stimularea și compensarea diferitelor arii de dezvoltare, cel mai important aspect fiind dobândirea autonomiei și independenței în viața școlară și socială de către copil.

Alte articole despre: