învățământ

 • Parohia Sfântul Gheorghe – Nord a oferit rechizite elevilor Liceului „Antim Ivireanul”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte  Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în cadrul parteneriatului „Școala din parohie” încheiat între Parohia Sfântul Gheorghe - Nord și Liceul Sanitar „Antim Ivireanul” din Râmnicu-Vâlcea, la începutul anului școlar, parohia a oferit elevilor ghiozdane și rechizite.

  13 Septembrie 2018
 • Daruri pentru copii la începutul noului an şcolar

  La începutul noului an şcolar, Parohia Dianu din Protoieria Horezu a sprijinit copiii cu posibilităţi materiale reduse. Aceştia au primit în dar ghiozdane, rechizite şi manuale şcolare şi au participat la diverse activităţi şi ateliere de creaţie.

  12 Septembrie 2018
 • Proiectul educațional „Școala cu joacă” la Parohia Pietrari

  În cadrul activităților nonformale desfășurate în cadrul parteneriatului din parohia și școala din comuna Pietrari, în ultima săptămână a lunii august s-a desfășurat Proiectul educațional „Școala cu joacă”, proiect realizat cu susținerea preoților Viorel și Constantin Diaconu.

  2 Septembrie 2018
 • Premierea elevilor cu rezultate deosebite la concursurile cu tematică religioasă și Olimpiada de Religie

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, joi, 14 iunie, în Sala Iosif Episcopul a Casei Sfântul Ierarh Calinic din Râmnicu-Vâlcea, a avut loc premierea elevilor participanți la concursurile județene și naționale organizate de Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea, Arhiepiscopia Râmnicului și Patriarhia Română.

  15 Iunie 2018
 • Concursul școlar județean „Ortodoxie și sfințenie”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, și cu aprobarea doamnei Andra Bică, Inspector Școlar General, în data de 7 iunie, la Colegiul de Silvicultură și Protecția Mediului din Râmnicu-Vâlcea s-a desfășurat a XII-a ediție a Concursului școlar județean „Ortodoxie și sfințenie”.

  10 Iunie 2018
 • Activități catehetice la Parohia Mărgineni

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, și prin îndrumarea Sectorului de Învățământ și Activități cu tinerii, în Protoieria Drăgășani continuă programele catehetice și culturale, adresate tinerilor.

  7 Iunie 2018
 • Pelerinaj pentru copiii Cercului de Creație al Parohiei Călimănești II

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, copiii care participă la Cercul de Creație al Parohiei Călimănești II, în cadrul parteneriatului încheiat cu Primăria orașului Călimănești, au beneficiat de 1 Iunie de un pelerinaj gratuit.

  4 Iunie 2018
 • Ziua internațională a copilului în Parohia Gorunești

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul de Învățământ și Activități cu tineretul, părintele Marian Bădulescu a organizat la Parohia Gorunești, orasul Bălcești, manifestări dedicate tinerilor.

  2 Iunie 2018
 • Activități cu tinerii în Parohia Rusănești

  În Parohia Rusănești din Protoieria Drăgășani, la începutul manifestărilor dedicate copiilor, părintele Mihai-Gabriel Făurar a săvârșit slujba de Te Deum în prezența elevilor, a cadrelor didactice, a domnului director Nicolaescu Adrian Mihai si a doamnei profesoară de religie Diaconu Ionica.

  2 Iunie 2018
 • Ziua copilului sărbătorită la Școala Ionești

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, părintele Constantin Cătălin Diaconu de la Parohia Ionești II a participat la activitățile educative desfășurate la Școala Gimnazială Ionești cu prilejul zilei de 1 Iunie.

  2 Iunie 2018
 • Activități cu tinerii la Parohia Drăgoești I

  Cu prilejul sărbătoririi zilei de 1 Iunie, părintele Gheorghe Popa a participat la manifestările dedicate copiilor la Școala Gimnazială Drăgoești unde, în cadrul orei de Religie, a susținut cateheza cu tema Sfinții Trei Ierarhi - modele în educarea și formarea tinerilor.

  2 Iunie 2018
 • 1 Iunie la Ștefănești

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, la Școala Gimnazială ,,Teodor Bălășel" din Ștefănești s-au desfășurato serie de manifestări duhovnicești culturale cu prilejul zilei de 1 Iunie. La acestea au participat, alături de elevii școlii și preoții Liviu Lazăr, Laurențiu Cucă, Dragoș Butușină și Cristian Cojocaru. Elevii școlii au primit daruri din partea parohiilor partenere/

  2 Iunie 2018

Pagini