învățământ

 • Training de formare a voluntarilor pentru taberele de vară

  Cu binecuvântarea Înaltreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, delegația Sectorului Învățământ, Catehizare și Activități cu Tineretul din cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului, împreună cu voluntarii Asociației Tinerilor Ortodocși „Sfântul Valentin”, a participat la trainingul de formare a voluntarilor din Mitropolia Olteniei pentru taberele de vară organizate în comunitate, desfăşurat la Centrul Cultural „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Severin.

  20 Martie 2024
 • Festivalul – Concurs „BUCURIA ARTEI”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, luni, 18 decembrie 2023, s-a desfășurat Festivalul – Concurs „BUCURIA ARTEI”.

  19 Decembrie 2023
 • Biserica și Grădinița „Toți Sfinții” din Râmnicu-Vâlcea

  Preșcolarii de la Grădiniţa nr. 1, cu Program Normal din Râmnicu-Valcea, au efectuat vineri, 12 mai 2023, o vizită la Biserica „Toți Sfinții” din municipiu.

   

  17 Mai 2023
 • Târgul Ofertelor Educaționale pentru Licee

  La Râmnicu-Vâlcea, pe data de 12 mai 2023, în incinta centrului comercial Shopping City, a avut loc Târgul Ofertelor Educaționale pentru Licee, unde toate liceele din județ au avut ocazia de a-și prezenta oferta educațională pentru anul școlar 2023-2024.

  17 Mai 2023
 • Concursul Naţional Catehetic „Tinerii şi vârstnicii să laude numele Domnului”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Grupul Catehetic „Sfântul Nectarie” al Parohiei Brezoi I, Protopopiatul Călimănești, coordonat de părintele Vasile Chima împreună cu părintele Daniel Preoteasa și doamna Aurora Duță, profesor de Religie, a participat la Concursul Naţional Catehetic „Tinerii şi vârstnicii să laude numele Domnului”.

  3 Mai 2023
 • Activități catehetice și ateliere creative la Parohia Mihăești II

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin coordonarea Biroului de Învățământ și Activități cu tineretul, copiii Grădiniței cu program normal din Mihăești, alături de doamnele educatoare Maria Sorina Tuțu, Elena Alexandra Lungu și Elena Aurora Popa au participat la activitatea catehetică de la Parohia Mihăești II.

  11 Aprilie 2023
 • Seară duhovnicească în Arhiepiscopia Râmnicului

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, marți, 4 aprilie 2023, la sala „Iosif Arhiepiscopul”, din cadrul Așezământului Pastoral-Cultural „Sfântul Ierarh Calinic” al Arhiepiscopiei Râmnicului, a avut loc conferința „Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta”.

  5 Aprilie 2023
 • Tinerii din Parohia Brezoi I au participat la noi activități catehetice și social-filantropice

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, sub coordonarea Sectorului Învățământ și Activități cu tineretul, vineri, 31 martie, Parohia Brezoi I din Protoieria Călimănești a organizat noi activități catehetice și filantropice.

  31 Martie 2023
 • Activități catehetice de sărbătoarea Bunei Vestiri, la Parohia Brezoi I

    În ziua de 25 martie, cu ocazia Praznicului Bunei Vestiri, copiii din grupul catehetic„Sfântul Nectarie” ai Parohiei Brezoi I,după terminarea Sfintei Liturghii, au cântat pricesne închinate Maicii Domnului.

  26 Martie 2023
 • Auxiliare didactice oferite de Paraclisul Arhiepiscopal „Adormirea Maicii Domnului” din Drăgășani

  Părintele Daniel Bârneață de la Paraclisul Arhiepiscopal „Adormirea Maicii Domnului” din Drăgășani a oferit, miercuri, 6 octombrie, auxiliare didactice pentru limba română unor elevi de la clase primare ale Școlii „Nicolae Bălcescu”.

  7 Octombrie 2021
 • Manifestări culturale susținute de corul parohial „Vocea Topologului”

  Corul parohial „Vocea Topologului” a participat la începutul lunii septembrie la manifestările „Satul meu, vatră frumoasă”, parte integrantă a Festivalului „Pâinea care ne unește!”, eveniment organizat de Primăria Galicea împreună cu Biblioteca Galicea.

  11 Septembrie 2021
 • Școală de vară în Parohia Marcea

  În luna august, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Parohia Marcea din Protoieria Drăgășani a organizat Școala de vară „Sub ocrotirea Maicii Domnului”.

  18 August 2021

Pagini