Eşti aici

„De sărbători nu sunteţi singuri!”, proiect social derulat de Liga Femeilor Creştin Ortodoxe

2 Decembrie 2019 / Social

Membrele Ligii Femeilor Creştin Ortodoxe, filiala Vâlcea, s-au întrunit joi, 28 noiembrie, în ședința lunară, în sala de conferințe a Bibliotecii Judeţene Antim Ivireanul din municipiul Râmnicu-Vâlcea. În cadrul întrunirii a fost prezentat bilanțul activităților și au fost propuse activități social-filantropice.

„Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, ne-am întrunit în ședința lunară, în cadrul căreia a fost prezentat bilanțul acțiunilor social-filantropice și culturale organizate în luna noiembrie. Totodată, membrele Ligii Femeilor Creştin Ortodoxe au pregătit programul acţiunilor care se vor desfăşura în luna decembrie, pentru întâmpinarea sărbătorii Naşterii Mântuitorului, prin derularea proiectului «De sărbători nu sunteţi singuri!», adresat persoanelor nevoiaşe aflate în evidenţa Asociaţiei noastre.

Pentru stângerea de fonduri necesare pregătirii pachetelor cu alimente, doamnele au pregătit o tombolă cu produse din cămara lor, parte dintre acestea fiind vândute, iar altă parte donată familiilor cu mulţi copii.

Întrunirea lunară s-a încheiat cu un cuvânt de folos duhovnicesc, adus în mijlocul participantelor de către părintele Septimiu Manu de la Parohia Sfântul Dumitru, care a încurajat însoțirea lucrării faptelor bune cu rugăciunea şi postul”, a precizat doamna Delia Zamfirescu, președinta Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe, filiala Vâlcea.

Alte articole despre: