Școală de Vară

 • Școala de Vară ,,Brevis" la Parohia „Sfântul Dumitru” din Râmnicu-Vâlcea

  La Parohia „Sfântul Dumitru” din Râmnicu-Vâlcea s-a desfășurat Școala de Vară ,,Brevis", eveniment coordonat de părintele profesor Siluan Dumitru Scurtu. 

  21 Iulie 2023
 • „Vacanță în pridvorul Bisericii” la Parohia Stupărei

  La Parohia Stupărei a avut loc, în perioada 1-15 august, Școala de vară „Vacanță în pridvorul Bisericii” la care au participat elevii din această parohie. 

  22 August 2022
 • Pelerinaje și activități catehetice la Parohia Bujoreni

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Parohia Bujoreni din Protoieria Călimănești a organizat școala de vară, un proiect catehetic  în care au avut loc cateheze şi convorbiri duhovniceşti, pelerinaje la mănăstirile de pe Valea Oltului, ateliere de creație, jocuri recreative și comunicare, din dorința de a descoperifrumusețea cultului, a culturii și a jocurilor în echipă.

  18 August 2022
 • Școală de Vară la Parohia Mihăești I

  Parohia Mihăești I din Protoieria Râmnicu-Vâlcea a organizat în perioada 1-15 august mai multe întâlniri catehetice, sub coordonarea părintelui Constantin Ababe. Atelierele de vacanță au fost organizate de voluntari și persoane apropiate ale parohiei și au cuprins programe catehetice, de creativitate și sportive, unde tinerii din parohie au avut posibilitatea de a-și pune în valoarea aptitudinile literare și artistice.

  18 August 2022
 • Activități la Școala de vară a Parohiei „Sfântul Dumitru” din Râmnicu-Vâlcea

  Școala de vară de la Biserica „Sfântul Dumitru” din Râmnicu-Vâlcea a continuat în perioada 1 august – 12 august 2022, cu participarea grupului catehetic al parohiei și al voluntarilor.

  12 August 2022
 • Drumeții pentru participanții la Școala de vară a Parohiei Pietrari

  Parohia Pietrari din Protoieria Horezu a organizat în perioada 22 iulie-27 iulie Școala de Vară „Copilăria în pridvorul Bisericii”, în cadrul căreia au fost propuse participanților activități de socializare, jocuri de cunoaștere, convorbiri pe teme duhovnicești și numeroase drumeții.

  28 Iulie 2022
 • Școala de vară BREVIS la Parohia „Sfântul Dumitru” din Râmnicu-Vâlcea

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, copiii din Parohia „Sfântul Dumitru” din Râmnicu-Vâlcea, participă pe perioada vacanței de vară la Școala de vară BREVIS.

  15 Iulie 2022
 • Școală de Vară la Parohia Călimănești II

  Începând cu data de 1 iulie, la Parohia Călimănești II se desfășoară activități catehetice, culturale, artistice și duhovnicești în cadrul Școlii de Vară.

  5 Iulie 2022
 • Școala de Vară BREVIS la Parohia Dăești

  Începând cu data de 1 iulie, la Parohia Dăești 1 din Protopopiatul Călimănești se desfășoară activități catehetice, culturale, artistice și duhovnicești în cadrul Școlii de Vară ,,BREVIS”.

  3 August 2021
 • Şcoala de Vară „Sfântul Evanghelist Luca"

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului şi prin îndrumarea Biroului de cateheze şi activități cu tinerii din cadrul Protoieriei Drăgăşani, în Parohia Valea Bisericii din Orleşti s-au încheiat atelierele de lucru şi activitățile celei de-a cincea ediții a Şcolii de Vară „Sfântul Evanghelist Luca".

  8 August 2019
 • Școala de Vară „Sfântul Evanghelist Luca”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului și prin îndrumarea Biroului de Cateheze și Activități cu tinerii, din cadrul Protoieriei Drăgășani, Parohia Valea Bisericii-Orlești desfășoară cea de-a cincea ediție a Școlii de Vară "Sfântul Evanghelist Luca".

  25 Iulie 2019
 • Școala de Vară a Parohiei Brezoi I

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în perioada 1-7 iulie, la Parohia Brezoi I s-a desfăşurat cea de-a VIII-a ediție a Școlii de vară, în cadrul căreia au fost organizate activități educaționale.

  7 Iulie 2019

Pagini