Eşti aici

Școala de Vară ,,Brevis" la Parohia „Sfântul Dumitru” din Râmnicu-Vâlcea

21 Iulie / Învățământ

La Parohia „Sfântul Dumitru” din Râmnicu-Vâlcea s-a desfășurat Școala de Vară ,,Brevis", eveniment coordonat de părintele profesor Siluan Dumitru Scurtu. 

Pe parcursul a cinci zile, copiii au cântat, s-au jucat, au participat la activități catehetice și activități ludice, în cadrul cărora au învățat cât este de important să se bucure unii de alții, să comunice și să colaboreze. Proiectul promovează socializarea, adaptarea la celălalt, prin respectarea regulilor de grup, prin acceptare, copiii implicați învățând să descopere, să comunice, să aibă încredere în ei și în ceilalți.

 Fiecare zi a debutat cu rugăciune, iar copiii au participat la Cateheză, învățând că întotdeauna lucrul începe cu Dumnezeu. Activitatea Școlii de Vară ,,Brevis"  s-a încheiat cu un concert al participanților, moment care a culminat cu premierea lor.

Şcoala de vară este un proiect care răspunde așteptărilor copiilor, cu activități care să-i țină aproape de biserică, să le ofere o alternativă valoroasă de petrecere plăcută și instructivă a vacanței.

Alte articole despre: