Eşti aici

Noi activități ale Asociației Tinerilor Ortodocși „Sfântul Valentin”

6 Iunie 2018 / Învățământ

Asociația Tinerilor Ortodocși „Sfântul Valentin” din cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului organizează programe cu tinerii în fiecare zi de luni și marți, de la ora 16:30. Astfel, luni a avut loc o întâlnire de studiu biblic, iar ziua de marți a adus o nouă invitație, prin seara de film. Filmul difuzat în cadrul întâlnirii din această săptămână s-a intitulat: Postul, o nouă terapie.

Documentarul prezentat a arătat că în țările occidentale, cazurile de diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate și cancer sunt în creștere, iar consumul de medicamente explodează. Dar, ce s-ar întâmpla dacă am avea o altă abordare terapeutică? De mai bine de o jumătate de secol, medici și biologi din Rusia, Germania și Statele Unite ale Americii explorează o terapie alternativă: postul. Filmul este o anchetă pe cât de minuțioasă, pe atât de tulburătoare despe aceste cercetări în desfășurare.

Renumit pentru izvoarele sale termale, Sanatoriului Goriachinsk din Siberia este recunoscut și pentru centrul său de terapie prin post, creat în 1995. Tratamentul se bazează pe 40 de ani de studii științifice.

Alte articole despre: