Asociația Sfântul Valentin

 • Campania umanitară „Tinerilor le pasă”

  Fundația Județeană pentru Tineret Vâlcea împreună cu Asociația Tinerilor Ortodocși „Sfântul Valentin” a Arhiepiscopiei Râmnicului, Asociația pentru Apărarea Drepturilor Tinerilor Vâlcea și Asociația Zâmbete Colorate a derulat, cu prilejul Sărbătorii Învierii Domnului, a XIII-a ediție a proiectului umanitar „Tinerilor le Pasă”, în comuna Racovița. 

  4 Mai 2021
 • Tinerii de la Asociația „Sfântul Valentin” și elevii Seminarului Teologic „Sfântul Nicolae” au oferit daruri copiilor ocrotiți de Fundația „Inimă pentru inimă”

  Asociația Tinerilor Ortodocși  „Sfântul Valentin" a Arhiepiscopiei Râmnicului, Consiliului Elevilor Seminarului Teologic "Sfântul Nicolae" din municipiul Râmnicu-Vâlcea și creștini inimoși din Râmnic au organizat joi, 17 decembrie, o nouă acțiune social-filantropică pentru copiii de la casele de tip familial ale Fundației „Inimă pentru inimă” de la Ocnele Mari.

  18 Decembrie 2020
 • Lumina Păcii de la Betleem a fost adusă în Arhiepiscopia Râmnicului

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie al Râmnicului și anul acesta Lumina Păcii de la Betleem a fost adusă în Arhiepiscopia Râmnicului de către Organizația Națională a Cercetașilor României prin intermediul Centrului Local „Mircea cel Bătrân" din Râmnicu Vâlcea reprezentat de domnul Nicolae Almași și Prof. Claudiu Schiteanu.

  17 Decembrie 2020
 • Noi activități catehetice derulate de Asociația Tinerilor Ortodocși Sfântul Valentin

  Asociația Tinerilor Ortodocși Sfântul Valentin, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, a organizat sâmbătă, 19 iunie, o excursie tematică pentru copii și tineri din municipiul Râmnicu-Vâlcea la Muzeul Memorial Nicolae Bălcescu din comuna vâlceană Nicolae Bălcescu.

  20 Iunie 2020
 • Concert dedicat familiei creștine la Conacul ,,Nicolae Bălcescu”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, sâmbătă, 7 martie, Asociația Tinerilor Ortodocși Sfântul Valentin a Arhiepiscopiei Râmnicului și Clubul Tinerilor Chitariști Brevis au organizat un concert dedicat familiei creștine la Conacul Nicolae Bălcescu în prezența a numeroși părinți și copii.

  7 Martie 2020
 • Tinerii de la Asociația Sfântul Valentin au colindat cadrele medicale și bolnavii din Spitalul nr. 2

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, membrii Asociației Tinerilor Ortodocși Sfântul Valentin, coordonați de pr. Siluan Dumitru Scurtu și pr. Gabriel Moșteanu, în data de 24 decembrie, au adus vestea Nașterii la Spitalul nr. 2 (Spitalul Vechi) din Râmnicu-Vâlcea.

  24 Decembrie 2019
 • Seară de colinde la Conacul Bălceștilor

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin coordonarea Biroului de Învățământ și Activități cu tineretul și în parteneriat cu Consiliul Județean Vâlcea, la Muzeul Memorial Nicolae Bălcescu a avut loc în seara zilei de 16 decembrie, un concert de colinde, susținut de Corul de copii ,,Brevis” al Arhiepiscopiei Râmnicului, dirijat de Pr. Prof. Siluan Dumitru Scurtu și Clasa de Canto de la Liceul de Artă „Victor Giuleanu” din Râmnicu-Vâlcea, condus de Prof. Monica Valentina Scurtu.

  19 Decembrie 2019
 • Eveniment cultural al Asociației Tinerilor Ortodocși Sfântul Valentin: „Classic is fantastic”

  Miercuri, 13 noiembrie 2019, la Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” din Râmnicu-Vâlcea, prin implicarea Clasei de canto a doamnei Prof. Monica Valentina Scurtu, din  cadrul Liceului de Arte „Victor Giuleanu”, în parteneriat cu Asociația Tinerilor Ortodocși „Sfântul Valentin" a Arhiepiscopiei Râmnicului și Biblioteca Județeană, a fost organizată o serată muzicală, intitulată „Classic is fantastic", moderată de președintele Asociației Tinerilor Ortodocși „Sfântul Valentin", Pr. Prof. Dr. Siluan Dumitru Scurtu.

  14 Noiembrie 2019
 • Copiii din Centrele de îngrijire „Inimă pentru inimă”, vizitați de elevii seminariști și preoții din Protoieria Râmnicu Vâlcea

  Protoieria Râmnicu-Vâlcea împreună cu reprezentanții Consiliului elevilor de la Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae”, ai Asociației Tinerilor Ortodocși Sfântul Valentin și ai parohilor Sfântul Ioan Botezătorul, Trăstari și Goranu au organizat în data de 31 octombrie o nouă activitate social-filantropică, prin vizitarea copiilor din casele de tip familial ale Fundației „Inimă pentru inimă” de la Ocnele Mari.

  1 Noiembrie 2019
 • Vizită în spațiul satului românesc - Muzeul Memorial Nicolae Bălcescu

  Asociația Tinerilor Ortodocși Sfântul Valentin, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, a organizat sâmbătă, 19 octombrie, o excursie tematică pentru copii și tineri din municipiul Râmnicu-Vâlcea la Muzeul Memorial Nicolae Bălcescu din comuna vâlceană Nicolae Bălcescu. Activitatea educațională a fost coordonată de preoții Siluan Dumitru Scurtu și Gabriel Moșteanu, slujitori la Paraclisul Arhiepiscopal Buna Vestire din mun. Râmnicu-Vâlcea, și a avut menirea de a face o incursiune în cultura și spiritualitatea satului românesc.

  19 Octombrie 2019
 • Tinerii de la Asociația „Sfântul Valentin” au colindat cadrele medicale și bolnavii din spitale

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, membrii Asociației Tinerilor Ortodocși ,,Sfântul Valentin”, coordonați de Pr. Gabriel Moșteanu, în data de 21 decembrie au adus vestea Nașterii Domnului la cabinetul medical „Sfântul Pantelimon” din cadrul Centrului Eparhial, la Spitalul Nr. 2 și Maternitatea din Râmnicu-Vâlcea.

  22 Decembrie 2018
 • O nouă întâlnire a Asociației Tinerilor Ortodocși „Sfântul Valentin”

   Luni, 19 iunie 2018, Asociația Tinerilor Ortodocși Sfântul Valentin din cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului a organizat o nouă sesiune de studiu biblic.

  20 Iunie 2018

Pagini