Asociația Sfântul Valentin

 • Vizită în spațiul satului românesc - Muzeul Memorial Nicolae Bălcescu

  Asociația Tinerilor Ortodocși Sfântul Valentin, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, a organizat sâmbătă, 19 octombrie, o excursie tematică pentru copii și tineri din municipiul Râmnicu-Vâlcea la Muzeul Memorial Nicolae Bălcescu din comuna vâlceană Nicolae Bălcescu. Activitatea educațională a fost coordonată de preoții Siluan Dumitru Scurtu și Gabriel Moșteanu, slujitori la Paraclisul Arhiepiscopal Buna Vestire din mun. Râmnicu-Vâlcea, și a avut menirea de a face o incursiune în cultura și spiritualitatea satului românesc.

  19 Octombrie 2019
 • Tinerii de la Asociația „Sfântul Valentin” au colindat cadrele medicale și bolnavii din spitale

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, membrii Asociației Tinerilor Ortodocși ,,Sfântul Valentin”, coordonați de Pr. Gabriel Moșteanu, în data de 21 decembrie au adus vestea Nașterii Domnului la cabinetul medical „Sfântul Pantelimon” din cadrul Centrului Eparhial, la Spitalul Nr. 2 și Maternitatea din Râmnicu-Vâlcea.

  22 Decembrie 2018
 • O nouă întâlnire a Asociației Tinerilor Ortodocși „Sfântul Valentin”

   Luni, 19 iunie 2018, Asociația Tinerilor Ortodocși Sfântul Valentin din cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului a organizat o nouă sesiune de studiu biblic.

  20 Iunie 2018
 • Seară de studiu biblic susținută de Asociația Tinerilor Ortodocși Sfântul Valentin

   Luni, 11 iunie, Asociația Tinerilor Ortodocși Sfântul Valentin din cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului a organizat o nouă sesiune de studiu biblic. Subiectul discutat a fost pericopa din Sfânta Evanghelie de la Matei, cap. V-VII, „Predica de pe munte”. 

  13 Iunie 2018
 • Noi activități ale Asociației Tinerilor Ortodocși „Sfântul Valentin”

  Asociația Tinerilor Ortodocși „Sfântul Valentin” din cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului organizează programe cu tinerii în fiecare zi de luni și marți, de la ora 16:30. Astfel, luni a avut loc o întâlnire de studiu biblic, iar ziua de marți a adus o nouă invitație, prin seara de film. Filmul difuzat în cadrul întâlnirii din această săptămână s-a intitulat: Postul, o nouă terapie.

  6 Iunie 2018
 • Acţiuni culturale desfăşurate de Liga Femeilor Creştin-Ortodoxe din Vâlcea

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, marţi 16 ianurie, la Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” din Râmnicu-Vâlcea a avut loc lansarea cărţii „Dincolo de graniţă'' a tinerei Alexandra Valentina Ionică, președinte al Asociației Tinerilor Ortodocși ,,Sfântul Valentin” din cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului, studentă în anul I în cadrul Univerisității ,,Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, specializarea Sociologie și la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Psihologie.

  19 Ianuarie 2018
 • Asociația Tinerilor Ortodocși „Sfântul Valentin” a organizat un nou pelerinaj la mănăstirile din Arhiepiscopia Râmnicului

  Sâmbătă, 10 iunie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Asociația Tinerilor Ortodocși „Sfântul Valentin”, cu sprijinul Sectorului Învățământ și Activități cu Tineretul,  a organizat un pelerinaj pentru copiii din Râmnicu-Vâlcea.

  12 Iunie 2017
 • Oana Sîrbu a lansat CD-ul „În drum spre școală”

  Astăzi, 10 iunie 2017, cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în Sala Iosif Episcopul a Casei Sfântul Ierarh Calinic, a avut loc evenimentul de lansare a CD-ului Oanei Sîrbu, „În drum spre școală”.

  10 Iunie 2017
 • Tineri din Arhiepiscopia Râmnicului prezenți la Congresul Tinerilor Ortodocşi din Mitropolia Olteniei

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, 7 tineri, reprezentanți ai Arhiepiscopiei Râmnicului şi ai Asociației Tinerilor Ortodocşi „Sfântul Valentin”  au participat la  Congresul Tinerilor Ortodocşi din Mitropolia Olteniei  a cărui temă a fost: „Familia creştină şi provocările ei actuale”.

  3 Iunie 2017
 • Daniela Nane și Ioana Maria Lupașcu. Recital de muzică și poezie

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopia Râmnicului și Asociația Tinerilor Ortodocși  „Sfântul  Valentin”  au organizat vineri, 2 iunie, Spectacolul „Pianul cu poeme. Un recital unic de muzică și poezie”.

  2 Iunie 2017
 • 200 de copii au participat la activităţile educative desfăşurate la Centrul Eparhial

  Cu binecuvântarea şi în prezenţa Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Asociația Tinerilor Ortodocşi  „Sfântul Valentin” a organizat cu ocazia zilei de 1 iunie o activitate dedicată copiilor.

   

  1 Iunie 2017