Eşti aici

Tinerii de la Asociația „Sfântul Valentin” și elevii Seminarului Teologic „Sfântul Nicolae” au oferit daruri copiilor ocrotiți de Fundația „Inimă pentru inimă”

18 Decembrie 2020 / Învățământ

Asociația Tinerilor Ortodocși  „Sfântul Valentin" a Arhiepiscopiei Râmnicului, Consiliului Elevilor Seminarului Teologic "Sfântul Nicolae" din municipiul Râmnicu-Vâlcea și creștini inimoși din Râmnic au organizat joi, 17 decembrie, o nouă acțiune social-filantropică pentru copiii de la casele de tip familial ale Fundației „Inimă pentru inimă” de la Ocnele Mari.

Precum obișnuiește în fiecare săptămână, părintele Nicolae Proteasa, directorul Seminarului Teologic ,,Sfântul Nicolae" din Rm. Vâlcea, însoțit de pr.  Siluan-Dumitru Scurtu de la Asociația Tinerilor Ortodocși Sfântul Valentin, și de tineri inimoși, au vizitat copiii de la ,,Căsuța cu pitici" a Fundației „Inimă pentru inimă” de la Ocnele Mari. Cei mici au primit pachete cu alimente de bază, cadouri, jucării, haine, prosoape, lenjerii de pat, dar mai ales zâmbete și speranță pentru ziua de mâine.

Acțiunea caritabilă vine să aducă puțină alinare vremurilor extrem de dificile generate de pandemia Covid.

Prin această faptă de ajutorare a semenilor aflați în diferite nevoi, acești binefăcători s-au străduit în vremea Postului Nașterii Domnului Iisus Hristos, după măsura fiecăruia, a lucra virtutea milosteniei și de a fi următori în fapte Sfinților lui Dumnezeu care permanent îndeamnă să nu uităm că drumul spre mântuire trece pe la casa celor nevoiași.

Alte articole despre: