activități sociale

 • În săptămâna premergătoare Duminicii Orbului, persoanele cu deficiențe de vedere din cadrul ANR – Vâlcea au vizitat Mănăstirea Sâmbăta de Sus

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, joi, 18 mai 2023, Sectorul Social al Arhiepiscopiei Râmnicului, cu sprijinul Protoieriei Călimănești, a organizat un pelerinaj gratuit cu caracter social şi misionar pentru 20 de persoane din cadrul Asociației pentru Nevăzători Vâlcea, la Mănăstirea Sâmbăta de Sus, județul Brașov.

  19 Mai 2023
 • Arhiepiscopia Râmnicului a oferit daruri copiilor din centrele rezidențiale

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Sectorul Social Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului în colaborare cu cele patru protoierii a adus bucurie pe chipul acelora care au nevoie de sprijin, prin organizarea unei acțiuni social – filantropicela Complexul familial pentru recuperarea copilului cu dizabilități Goranu, Căsuța Nicoleta Băbeni, Centrul de primire în regim de urgență pentru copilul abuzat, neglijat, exploatat din Râmnicu-Vâlcea și la Centrul Petria din cadrul Parohiei Trăistari.

  1 Iunie 2022
 • Arhiepiscopia Râmnicului a oferit daruri copiilor din casele de tip familial ale Fundației „Inimă pentru inimă”

  Copiii din casele de tip familial ale Fundației „Inimă pentru inimă” au primit la începutul lunii iunie daruri din partea Arhiepiscopiei Râmnicului, a Seminarului Teologic Sfântul Nicolae și a Asociației Tinerilor Ortodocși Sfântul Valentin.

  4 Iunie 2021
 • „Dar din roadele Darului", proiect social la Parohia Vlădești-Țânțulești

  La Parohia Vlădești-Țânțulești, proiectul social „Dar din roadele Darului", iniţiat în urmă cu trei ani, a continuat şi în anul 2020. 

  28 Decembrie 2020
 • Noi activități sociale

  Sectorul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului  a organizat joi, 10 septembrie, o acțiune de întrajutorare a unor persoane aflate în situație de risc.

  11 Septembrie 2020
 • Daruri pentru copiii de la case de tip familial

  Protoieria Râmnicu-Vâlcea, dimpreună cu membri ai Consiliului Elevilor de la Seminarul Teologic Sfântul Ierarh Nicolae din municipiul Râmnicu-Vâlcea, membri ai Asociației Tinerilor Ortodocși Sfântul Valentin a Arhiepiscopiei Râmnicului, a organizat joi, 28 noiembrie, o nouă acțiune social-filantropică pentru copiii de la casele de tip familial ale Fundației „Inimă pentru inimă” de la Ocnele Mari.

  29 Noiembrie 2019
 • Pachete cu alimente și haine au fost împărțite la Parohia Toți Sfinții

  Sâmbătă, 9 noiembrie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie,  în Parohia Toți Sfinții din Râmnicu-Vâlcea, au fost împărțite pachete cu alimente și haine, activitate desfășurată în parteneriat cu Departamentul de misiune pentru rromi din cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului, coordonat de către părintele Nicolae Dorin Buda.

  9 Noiembrie 2019
 • Copiii din Centrele de îngrijire „Inimă pentru inimă”, vizitați de elevii seminariști și preoții din Protoieria Râmnicu Vâlcea

  Protoieria Râmnicu-Vâlcea împreună cu reprezentanții Consiliului elevilor de la Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae”, ai Asociației Tinerilor Ortodocși Sfântul Valentin și ai parohilor Sfântul Ioan Botezătorul, Trăstari și Goranu au organizat în data de 31 octombrie o nouă activitate social-filantropică, prin vizitarea copiilor din casele de tip familial ale Fundației „Inimă pentru inimă” de la Ocnele Mari.

  1 Noiembrie 2019
 • Activități filantropice în Protoieria Drăgășani

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, mai multe parohii din cuprinsul Protoieriei Drăgășani desfăsoară în perioada Postului Mare activități catehetice și filantropice, adresate copiilor și tinerilor.

  18 Aprilie 2019
 • Sprijin pentru bătrânii din Parohia Bălcești II

   Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în Duminica Ortodoxiei, părintele  Cătălin Nectarie Cojocaru a vizitat mai multe persoane vârstnice, cărora le-a oferit alimente și hrană caldă.

  19 Martie 2019
 • Activități filantropice și catehetice în Protoieria Drăgășani

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, mai multe parohii din cuprinsul Protoieriei Drăgășani desfășoară proiecte filantropice și catehetice în perioada Triodului.

  26 Februarie 2019
 • Copiii din Centrul Trăistari, vizitați de elevii seminariști și preoții din Protoieria Râmnicu Vâlcea

  Joi, 14 februarie, elevi ai Seminarului Teologic Sfântul Nicolae, preoți din Protoieria Râmnicu-Vâlcea împreună cu câțiva credincioși i-au vizitat pe copiii din Centrul de îngrijire al Fundației „Inimă pentru Inimă” de la Parohia Trăistari din Ocnele Mari.

  14 Februarie 2019

Pagini