Eşti aici

Copiii din Centrul Trăistari, vizitați de elevii seminariști și preoții din Protoieria Râmnicu Vâlcea

14 Februarie 2019 / Învățământ

Joi, 14 februarie, elevi ai Seminarului Teologic Sfântul Nicolae, preoți din Protoieria Râmnicu-Vâlcea împreună cu câțiva credincioși i-au vizitat pe copiii din Centrul de îngrijire al Fundației „Inimă pentru Inimă” de la Parohia Trăistari din Ocnele Mari.

Ziua de joi a devenit una așteptată atât de elevii Seminarului cât și de copiii din centre, pentru că au posibilitatea de a-și petrece după amiaza împreună. 

Însoțiți de părintele Protoiereu Nicolae Proteasa, elevii seminariști arată că generația tânără nu poate fi percepută și abordată doar din perspectiva a ceea ce urmează să devină. Apropierea de vârsta copiilor din centre prilejuiește o bună comunicare și desfășurarea unor activități ludice în care se leagă prietenii, se desfășoară activități educative menite să determine o formare a caracterului prin asumarea unor valori și transformarea acestora în virtuți.

Activitățile au fost sprijinite de preoții din parohiile Ocnele Mari, Trăistari, Sfântul Ioan Botezătorul și Goranu din Protoieria Râmnicu-Vâlcea.

Alte articole despre: