Eşti aici

Daruri pentru copiii din Fumureni

19 Decembrie 2018 / Social

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Ramnicului, s-a desfășurat miercuri, 19 decembrie, o acțiune de împărtășire a bucuriei Naşterii Mântuitorului Hristos și urări de binecuvântare și belșug, pentru cei 46 de copii ai Grădiniței și ai Școlii Primare Fumureni „Profesor Liviu Ionete” din satul Fumureni, comuna Lungești.

Reprezentanții Asociației Codrii Mamului-Fumureni și ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica”, împreună cu părintele protoiereu Daniel Bârneață,  părintele Marian Drăguţ de la Unitatea de Jandarmi și părintele Ion Dobre de la Unitatea de Pompieri Drăgășani au împărțit copiilor daruri.

La acțiune au participat directorul Școlii Gimnaziale Lungești, prof. Ilarian Marcel Nicolescu, cadre didactice și reprezentanți ai comunității locale.

Acțiunea a fost susținută financiar de membrii Consiliului Director - Asociația Codrii Mamului - Fumureni, reprezentanți ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” si Setraco Holding SA.

Alte articole despre: