Parohia Valea Bisericii - Orleşti

 • Proiectul „Copilăria, început al desăvârșirii omului" la Parohia Valea Bisericii-Orlești

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Parohia Valea Bisericii-Orlești, din cadrul Protoieriei Drăgășani a desfășurat în zilele de 1 și 2 iunie proiectul „Copilăria, început al desăvârșirii omului".

  2 Iunie 2024
 • Programe catehetice, culturale și filantropice la Parohia Valea Bisericii, Orlești

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului și prin îndrumarea Biroului Catehetic și Activități cu tinerii din cadrul Protoieriei Drăgășani, în Parohia Valea Bisericii din Orlești, în perioada iunie-iulie 2019 se derulează programe catehetice, culturale și activități filantropice.

  8 Iulie 2019
 • Proiect catehetic-social la Parohia Valea Bisericii, Orlești

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin îndrumarea Sectorului de Învățământ și Activități cu tinerii, în Parohia Valea Bisericii-Orlești din Protoieria Drăgășani s-au desfășurat noi activități catehetice și sociale.

  29 Ianuarie 2019
 • „Recunoștința" – sărbătoarea Parohiei Valea Bisericii

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Parohia Valea Bisericii -Orlești din Protoieria Drăgășani a organizat a treia ediție a evenimentului religios-cultural „Recunoștința".

  8 Noiembrie 2017
 • Școala de Vară „Sfântul Evanghelist Luca”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepicopul Râmnicului și sub coordonarea Sectorului de Învățământ și Activități cu tinerii din cadrul Arhiepiscopiei, în Protoieria Drăgășani va avea loc un amplu program catehetic pentru elevi.

  21 Iunie 2017
 • Încheierea Școlii de Vară „Sfântul Evanghelist Luca” la Parohia Valea Bisericii

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin coordonarea Biroului de Cateheze şi Activităţi cu tinerii, la Parohia Valea Bisericii din localitatea Orleşti a avut loc duminică, 31 iulie 2016, festivitatea de încheiere a Școlii de Vară „Sfântul Evanghelist Luca”.

  9 August 2016
 • Să-i îngrijim pe cei bolnavi

  Să-i îngrijim pe cei bolnavi

  Cu binecuvântarea ÎPS Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, sub coordonarea Sectorului Social, Filantropic şi Misionar şi a Sectorului de Învăţământ şi Activităţi cu tineretul din cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului, în zilele de 9 şi 10 aprilie 2016, în Parohia Valea Bisericii - Orleşti s-a desfăşurat proiectul social-filantropic şi misionar Să-i îngrijim pe cei bolnavi.

  10 Aprilie 2016