Parohia Berbeşti

 • Parohia Berbești

  Sărbătoarea Înălțarii Domnului în Protopopiatul Horezu

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului,  prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul s-au desfășurat cateheze cu tema Înălțarea Domnului în parohiile care și-au serbat hramul.

  13 Iunie 2016
 • Parohia Slăvești

  Ziua Copilului plină de bucurie în parohiile Protopopiatului Horezu

  Ziua de 1 iunie, ziua care prilejuiește bucurie în inima fiecărui copil din lumea aceasta, a adus și anul acesta momente deosebit de frumoase copiilor din Protopopiatul Horezu.

  2 Iunie 2016
 • Parohia Cheia

  Cateheze în Eparhia Râmnicului, în a cincea săptămâna a Postului Mare

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul, au fost susţinute cateheze în Eparhia Râmnicului în a cincea săptămână a Postului Mare.

  18 Aprilie 2016
 • Parohia Căzăneşti

  Cateheze în Eparhia Râmnicului, în a patra săptămâna a Postului Mare

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul, au fost susţinute cateheze în Eparhia Râmnicului în a patra Săptămână a Postului Mare.

  12 Aprilie 2016
 • Parohia Dăești I

  Ziua Internaţională a Cărţii pentru Copii

  Cu binecuvântarea ÎPS Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, a fost celebrată Ziua Internaţională a Cărţii pentru Copii.

  4 Aprilie 2016
 • Parohia Berbești

  Moment artistic la Parohia Berbeşti

  La Parohia Berbești, după săvârşirea Sfintei Liturghii, elevii clasei a IV-a de la Şcoala Gimnazială Berbeşti, împreună cu doamna învăţătoare Gheorghie Gherghina şi domnul profesor de Religie Vasile Nicolae, au prezentat în faţa părinţilor şi a credincioşilor o adaptare după Pilda Fiului Risipitor.

  Prin interpretarea lor, copiii au adus bucurie dar şi un îndemn sincer la pocăinţă. La final aceştia au primit din partea părintelui Ion Şolea-Mateescu cărţi de rugăciune şi iconiţe.

  30 Martie 2016
 • Parohia Foleştii de Sus

  Poezia, cântecul ce se recită

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Ziua Internațională a poeziei a fost marcată și în Protopopiatul Horezu prin diverse activități ale copiilor și tinerilor din cadrul proiectului Hristos împărtășit copiilor, ce se desfășoară în parohiile ortodoxe.

  20 Martie 2016