Eşti aici

Parohia Berbești
Parohia Berbești
Parohia Berbești
Parohia Berbești
Parohia Mierlești
Parohia Mierlești
Parohia Mierlești
Parohia Mierlești

Sărbătoarea Înălțarii Domnului în Protopopiatul Horezu

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului,  prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul s-au desfășurat cateheze cu tema Înălțarea Domnului în parohiile care și-au serbat hramul.

La Parohia Berbești, praznicul Înălţării Domnului a fost un prilej de mare bucurie. Prăznuirea a început cu slujba Vecerniei și a continuat cu o cateheză despre Înălțarea Domnului Iisus Hristos, susținută de părintele Ion Șolea-Mateescu. Joi, a doua zi după Sfânta Liturghie, părinții slujitori Ion Şolea-Mateescu şi Bogdan Milea împreună cu copiii îndrumaţi de doamnele profesoare Gherghina Gherghe şi Nicola Vasile au prezentat un program artistic alcătuit din cântece şi poezii patriotice spre cinstirea Eroilor Neamului.

La Parohia Mierlești, comuna Bărbătești, biserica parohială și-a serbat hramul. Miercuri seara după slujba Vecerniei, părintele paroh Vasile Botea a susținut cateheza cu titlul Înălțarea Domnului nostru Iisus Hristos. Joi, a doua zi după Sfânta Liturghie, a urmat un program de cântece şi poezii patriotice susținut de copiii îndrumați de doamna profesoară de Religie, Tatiana Sima, în cinstea Eroilor Neamului românesc, la monumentul eroilor.

Alte articole despre: